1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 hdmi = brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Favi413, Czerwiec 24, 2011.

  1. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Podłączyłem xbox-a kablem hdmi (wcześniej podłączony był kablem cinch) do nowo zakupionego tv, niestety telewizor nie znajduje sygnału.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Uszkodzony kabel? Sprawdź, czy inny sprzęt poprawnie współgra z tym kablem.
    A może nie przestawiłeś kanału na ten od HDMI? ;)
     
  4. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przestawiłem na kanał z hdmi.Wydaje mi się że trzeba zresetować konsole.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lub nie prawidlowa rozdzielczosc, dlatego tv nie zalacza sie. Polecam podlaczyc do innego tv, inna opcja xbox moze nie dzialac z tv panasonic

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Ja pamiętam że po takim zabiegu trzeba było w jakiś sposób wejść na nowo w początkowe ustawienia konsoli i tam trzeba było HDMI dać ;)
    Sam się przerzucałem z chinch na hdmi ale to tak dawno temu było, że konkretnie nie pamiętam.

    Spróbuj na chinch wejść w ustawienia obrazu, ustaw hdmi i jak obraz zgaśnie to hdmi podłącz może ;)
     
  7. Favi413

    Favi413 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podłącze chinchem i wejde w ustawienia to w opcje hdmi nie da się wejść.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokladnie nie wejdziesz.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum