1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 HDMI D SUB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebek00271, Styczeń 31, 2014.

  1. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,czy jak kupię taką przejściówkę : KABEL VGA - HDMI 2M GOLD FULL HD D-SUB (3849729213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to będę mógł podłączyć xboxa do monitora z wejsciem d sub? czyli że hdmi do xboxa a d sub do monitora.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam taki,ale czy nie lepsza byłby ten kabel?
     
  5. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Ja bym nie ryzykował. Kabel nie jest od m$. Więc jest duże ryzyko, że na xboxie nie będzie działał.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    napewno nie bedzie lepszy a nie wiadomo czy to bedzie dzialac, bo jakos nie wierze w zamiane sygnalu cyfrowego w analogowy w kablu za 10 zl
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ściema. Za taką cenę to niemożliwe. Sprzedający dobrze o tym wie dlatego się zabezpieczył tą notką : " Należy pamiętać ze HDMI podaje sygnał cyfrowy, a VGA analogowy, dlatego nie we wszystkich urządzeniach podłączenie bezpośrednie będzie możliwe, jeśli kabel przy bezpośrednim podłączeniu nie działa należy zaopatrzyć się w specjalny moduł zmieniający sygnał cyfrowy na analogowy. Nowe urządzenia elektroniczne często posiadają już taki moduł wbudowany w sobie ".
     
Wczytywanie...

Poleć forum