1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 HDMI!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MalinaIV, Marzec 24, 2009.

  1. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam mam problem otóż mam xbox 360 z 2006 roku! Jeszcze nigdy nie miał Roda!! :D ::D:D:D

    I nie ma wejścia hdmi czy da się dokupić jakąś złączkę żeby było :D pytam się dlatego ponieważ zobaczyłem takie zdjęcie co to ma być?

    http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2007/12/xbox360hdmi.jpg

    Proszę pomużcię :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  4. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Sam nie wiem jestem zainteresowany tym :D Znalazłem to w google grafika :D
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Taki konwerter kosztuje 90$, więc sama cena już odstrasza, do tego w Polsce niedostępne.
    Strona producenta >> Xbox 360 HDMI Conversion Kit
    Olej ten temat bo nie warto, a jak chcesz HDMI to kup sobie nową konsolę.
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dokladnie...a jak juz kupisz i x ci padnie to zostaniesz z tym czyms a nwoego x;a juz z hdmi wezmiesz i tyle sie przyda...
     
  7. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    szczerze?lepiej dozbieraj na jaspera hdmi i niemiej problemow,nigdy nie wiadomo czy przejsciowka ci sie nei zepsuje i co na gwarke wyslesz do madcatzow(francja bodajze)?a pozatym niepewna jakosc,byc moze jakos slabsza jakosc obrazu niz na hdmi
     
  9. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ALE mam pytanie czemu Jaspery to tylko Arcade?? :/
     
  10. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Hmmm a mógłbym tylko kupić samom płytę główną będzie wszystko działać jak należy chyba Flash mi nie zniknie bo to Flash napędu :D:D

    bo płyta główna ma hdmi ?? a co do obudowy to na niej mi nie zależy wyciąłbym kawałek by było :)

    Co myślicie o mojim szalonym pomyśle tylko gdzie dostać samą płytę główna jasper ?? :D
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak tylko Arcade ?? Przecież są dostępne jeszcze wersje Premium i Elite z Jasper'em :].

    Twój "szalony" pomysł nie będzie działać, więc se radruj. Zostają dwie możliwości uzyskania HDMI:
    1. Bezsensowny Mad Catz HDMI CONVERSION ADAPTER KIT
    2. Nowa konsola.
     
  13. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Szczerze mówiąc, tańszym i o wiele lepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie zwyczajnie sprzedaż posiadanej, sprawnej konsoli X360. Jeżeli dobrze poszukasz to może za niezłą sumkę ją pogonisz. Wymiana płyty głownej, nawet jakbyś ją gdzieś dostał, byłaby dość (a nawet dość bardzo) drogą operacją. Zatem, przyjacielu, skoro tak badzo zależy Ci na porcie HDMI w swojej konsoli, sprzedaj tą co obecnie posiadasz i kup nową, napewno będzie to tańsze i o niebo lepsze rozwiązanie :)
     
  14. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Hmm no to myślę że kupię nową konsolę tylko da ktoś mi link do jakiejś dobrej okazji jaspera może być nawet sama konsola :D
     
  15. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. masz temat z dobrymi okazjami cenowymi
    2. raczki masz, wiec wklep sobie odpowiednie haslo na allegro.pl porownaj ceny i bedziesz wiedzial
     
  16. ramzess

    ramzess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeczpospolita
    po mojemu jesli juz Twoj Xbox ma te 3 lata i niemiales roda to nie zmieniaj! trafiles na doby egzemplarz a niewiadomo jaki bedzie nastepny,co do HDMI to duzej roznicy w obrazie niema,kupilem ten kabelek miesiac temu,jestem zadowolony, ale zeby takie kombinacje alpejskie robic dla glupiego wejscia HDMI, naprawde niewarto.. po drugie, mozesz miec problem ze sprzedaza tego sprzetu bo ludzie juz sie wycwanili i wiedza czym grazi kupienie Xboxa ktory nie jest w technologii 65nm, ale jak bardzo chcesz to prosze bardzo,ja po swojego Xa osobiscie jechalem 300km tylko dlatego ze niechcialem zeby poczta polska go potlukla .
     
  17. MalinaIV

    MalinaIV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dobrze postąpiłeś z tym że po niego po jechałeś wszyscy wiedzą co robi z paczkami poczta polska :D
    Można powiedzieć że zawartość paczek maja w du**e.
    A co do tego hdmi skoro dużej różnicy nie robi to nie kupuje :D
     
  18. kichu

    kichu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    k/Poznania
    jak kolega wyzej napisał nie ma co kombinowac ale zawsze jakiemus ziomkowi na osiedlu w promocji mozesz wcisnac dolozysz pare zlotych i masz hdmi ale tak szczerze mowiac to dzieki hdmi jakiegos wielkiego szalu to nie ma (bynajmniej u mnie) :)
    ale wiadomo jak ci zalezy to znajdziesz rozwiazanie ja stawiam na kupno nowego :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum