1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fusion789, Sierpień 15, 2010.

  1. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem na allegro przenośny dysk z tej aukcji :

    TOSHIBA Stor.E ALU 500GB 2,5" + ETUI /NOWY/ (1178882878) - Aukcje internetowe Allegro

    i mam pytanie :

    - czy będę mógł ten dysk podłączyć do xboxa ??

    - czy jeśli będzie działał to czy mogę go podzielić na partycje zrobić tak żeby 1 partycja działała na kompie a druga np. o pojemności 40 gb działał na xboxa ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie tylko dyski WD do tego się nadają
    Nie nawet jak przerobisz WD to cała jego powierzchnia jest zajęta dla Xbox 360.
     
  4. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    mozesz go podlaczyc przez USB,jak masz nowego dasha,konsola sama sformatuje dysk i bedzie widziala wtedy 16Giga tylko (niech mnie ktos poprawi bo nie jestem pewien czy 16 dokladnie)
     
  5. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie da się go podzielić na partycje ?? ;/
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli użyjesz USB to będziesz mógł go używać przy komputerze. Pamiętaj na gry będzie tylko 16GB!. Reszta będzie normalnie działać pod komputerem jako partycja.
     
  7. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dobrze bo mi potrzeba dokładnie tylko 16 gb ponieważ gram w tylko 2 gry ;p

    ale np. gdy podpiąłem pendriva do xboxa i go sformatowałem to gdy go podpiąłem znowu do kompa to wtedy pokazywało mi że jest wolne tylko 300 mb z 4 gb :(
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    bo pewnie... na pewno ustawiłeś w xboxsie że dla kompa zostawiasz 300MB a dla X'klocka całą resztę.
     
  9. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie się to ustawia ??
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ustawienia konsoli>pamięć>jednostka pamięci (pendrajw:) musi być nie przystosowany jeszcze do xboxa)>dostosuj
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jeśli masz ten dysk 500gb, to gdy ustawisz powiedzmy 16gb, cała reszta będzie dla PC.
    Pliki xboxowe będziesz widział jako dwa pliki .data
     
Wczytywanie...

Poleć forum