1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i iPlus?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KorniX221, Grudzień 21, 2011.

  1. KorniX221

    KorniX221 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęka Opatowska
    Cześć.
    Mam iPlusa i pytanie, czy jak podłącze go do konsoli, to będę mógł ściągać dema itp?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Modem iPlus nie będzie działał podłączony bezpośrednio do konsoli. Musiałbyś podłączyć to do kompa i skrętką połączyć kompa z konsolą i udostępnić połączenie sieciowe.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Albo kupic router z obsługą modemow na usb np tplink tl-mr3220 lub tl-mr3420
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    albo modem z wifi na sim
     
  6. KorniX221

    KorniX221 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęka Opatowska
    A mógłbym prosić o jakiś link np. na Allegro?

    Dziękuję za zainteresowanie tematem


    No i z tym mam problem, bo mam Laptopa, a na nim Linux Mint. Czy na tym systemie też da się tak zrobić?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Abig
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    240
  2. Exe222
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    798
  3. BuLa977
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    1459
  4. Asster PL
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    2412
  5. usio14
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    2213

Poleć forum