1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i komputer , nie mogę wogóle się połączyć , ciągle problemy ,

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez m_g, Maj 8, 2010.

  1. m_g

    m_g Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/konsoli-f23/xbox-nie-widzi-komputera-13720.html


    Korzystając z tego tematu , udało mi się częściowo podłączyć xboxa do laptopa z system VISTA , tzn jak dałem na automatyczne ustawianie ip nie działo , jak dałem z tego tematu ,to XBOX łączy się do sieci ale kompa już nie widz ??



    Mam pytanie komputer korzysta z wi-fi tzn z internatu wi-fi. Jak podłącze klocka za pomocą tego adresu to łączy się z siecią ale komputera nie wykrywa co się dzieje

    niech ktoś mi opisze tutka krok po kroku co zrobić??



    zrobiłem połączenie mostkowe i w ten sposób xbox połączył się z netem ale nadal z kompem nain :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baker

    baker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co wiem, jeśli łączy się z netem to najpierw musi się też połączyć z kompem.
    jeśli chodzi ci o np. wymianę plików pomiędzy pc a xboxem, to do tego jest już potrzebna chyba specjalna wersja windowsa ''windows media center'', a moze to taki program, nie wiem.
     
  4. m_g

    m_g Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam media center :D zaraz coś kombinuje :D



    I neta mam ,ale komputera z klockiem sparować nie mogę media center , jak mam ten konfiugrator to na koniec wywali mi w xboxie taki błąd connection temrminaten
    The xbox 360 has unaxeply disconet form media center basek, tihis eerro cen be cosaseb by newtork bla bla bla bla bla i niem mogę :(
     
  5. baker

    baker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    no, to google twoim przyjacielem jest w tym momencie .
     
  6. m_g

    m_g Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zacząłem wszystko klikac na pałęi działa <Szok> heheh :D:D
     
  7. Pytka321

    Pytka321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tczew
    hej mam ten sam problem ale nie mogę go ogarnąć jak to zrobiłeś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum