1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 i laptop

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dud22, Październik 25, 2009.

  1. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Da się podpiąć xboxa pod monitor laptopa .. ? :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Da się tylko poprzez tuner tv w laptopie, doczepiony do laptopa... Ogólnie nie polecam bo jakość obrazu będzie mocno kiepska
     
  4. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    istnieje jeszcze opcja wejścia vga w lapku ale to baaardzo rzadki przypadek :p
    Też miałem ten problem jakiś czas temu, ponieważ chciałem wziąć konsolę na studia do akademika. Ostatecznie kupiłem monitor LCD. Na allegro jest dużo powystawowych monitorów za naprawdę śmieszne pieniądze (oczywiście mają nieliczny procent martwych pixeli ale to pryszcz). Swojego 22 calowego acera kupiłem za 370 zł z przesyłką. :D
     
  5. deereek

    deereek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli Twój laptop ma WEJŚCIE HDMI (nie mylić z wyjściem) to tak.
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    faq
     
  7. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Można podłączyć np. do toshiby Qosmio która ma wbudowany tuner z wejściem (swoją drogą ma też HDMI ale tylko wyjście)
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jeszcze nie widzialem lapka z wejsciem hdmi
     
  9. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Znalazłem rozwiązanie.
    Rozwiązanie dostępne do laptopów ze złączem expresscard jak i dla laptopów ze złączem PCMCIA.
    Najpierw taka karta:
    Magma 1 Slot PCI Expansion

    a potem do tego rozszerzenia taka karta:
    Blackmagic Design: Intensity Tech Specs

    Rozwiązanie nieopłacalne ekonomicznie ale możliwe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum