1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i LiveBox TP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CinderellaMan, Styczeń 30, 2012.

  1. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Mam pytanie czy jest jakaś możliwość podłączenia xboxa do liveboxa kablem rj-45 do jednego z dwóch gniazd. Wiem że jedno (żółte) odpowiada za dekoder TV (u mnie jest wolne). Czy tylko jest możliwość przez wifi. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skoczek26

    Skoczek26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czestochowa
    Koniecznie chcesz kablem? masz slima czy starszego xboxa?
     
  4. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam phata i nie mam adaptera wireless z ms.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chce tylko wiedzieć czy da się to przez te kable ogarnąć.
     
  7. Skoczek26

    Skoczek26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czestochowa
    mozesz sprobowac do zoltego, chyba nic nie wybuchnie choc watpie czy pojdzie, na czerwonym na pewno tak ;)
     
  8. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wchodzisz w 192.168.1.1
    Wyskakuje okienko z prosba o login i haslo
    Jezeli nic nie zmieniales to wpisujesz

    LOGIN: admin
    Haslo: admin

    Pojawi Ci sie tabela USLUGI
    Klikasz modyfikuj przy TV przez ADSL
    I klikasz wylacz.

    Od teraz mozesz podlaczyc xboxa do zoltego portu i cieszyc sie z XBL.
     
  10. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest kolejny problem. Zalogowałem się tam i mi wyskakuje ze TV przez ADSL jest wyłączone. Więc nie wiem o co chodzi bo dekoder czasami podłączam jak woła o aktualizacje.
     
  12. BaGRoS

    BaGRoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz po kablu łączyć. Dla większej ilości urządzeń możesz wpiąć switch np. i wszystkie po kablu łączyć.
    LiveBox i jego wifi to porażka, choć przez jakiś czas używałem takiego na odległości ponad 230m i przez linię drzew :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum