1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i Lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sherlock, Maj 21, 2012.

  1. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Witam wszystkich bardzo serdecznie . Moje pytanie jest takie : Otóż mam xboxa 360 z LT 2.0 i dashboardem nie tym najnowszym (takim kafelkowatym podobnym do windows 8) tylko ten starszym. I moje pytanie jest takie : Czy moge grać na tym flashu i dahu w najnowsze gry ? Bo czytałem że coś nie chodzi czy coś takiego . Czy musze wgrac najnowszy dashboard ? PLis o odpowiedz . i o wyjaśnienie wszystkiego . ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    I dodam jeszcze czy mogę grać live ?
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nie nagrywałeś jeszcze gier XGD2_AP2.5 i XGD3, to radzę wgrać LT 3.0 (nie będzie żadnych problemów z nowymi grami).

    Nie masz pewności, że mając LT 2.0 wszystko będzie działało. Musisz zrobić update Dash'a do nowych gier (tylko offline!). Najprawdopodobniej wgra ci się "cicha aktualizacja" (pomaga czyszczenie cache, jeśli nie to dogrywasz TU). W najgorszym wypadku wgrywasz LT 3.0.

    Nie napisałeś, jaki masz napęd...

    Tak, ale wtedy dogrywanie TU do gier XGD3 i XGD2_AP2.5 lub wgranie LT 3.0.
     
  5. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Mój napęd to Lite-on . Czyli najbezpieczniej byłoby wgrać lt 3.0 ?
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  7. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    A po cichej aktualce gry nie będą chodzić ?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W poście #3 wyjaśniłem tą kwestię.

    Skończ gry XGD3 i XGD2_AP2.5, które już nagrałeś i wgrywaj LT 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum