1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i net

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rqzor, Październik 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Xbox 360 PRO przerobiony i modem
    ZTE ZXDSL852 neostrada 1mb i z tylu kompa
    wejscie ethernet (chyba). Prosze o pomoc
    jak podlaczyc go do internetu.Bez kupowania routera.
    za pomoc daje dziekuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
  4. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ktore mam przeczytac? Pisze ze mam karte microsoft loopback i mam polaczyc tam z tylu kompa i do xbox 360
     
  5. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ahoj! Podłączaj czym prędzej, jednego debila mniej
     
  6. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu szybko ? odrazu bana dostane?
     
  7. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    od razu byc może nie, chociaż nie wiadomo. To kwestia. mhm... szczęścia. Albo dostaniesz go przy rejestracji, albo sobie chwile pograsz :)
     
  8. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Kabel "Ethernet" podpinasz (z tyłu komputera).
    Kabel wygląda tak :

    [​IMG]
    Jedną końcówkę kabla (ethernet) podłączasz do Xbox'a
    [​IMG]
    A drugą do karty ethernet ( w komputerze )
    [​IMG]
    Jeśli tak zrobisz ... to skonfiguruj "połączenie sieciowe" tak jak jest tutaj napisane Konfiguracje Xbox Live | Artykuły


    Pamiętaj że w xboxie również musisz skofigurować połączenie. Wszystko masz napisane w tym linku co Ci podałem.

     
  9. rqzor

    rqzor Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A karta microsoft loopback to jest karta sieciowa?

    Nieda sie zkonfigurowac jak wszystko wpisalem i nacisnelem ok to znikly dane ss- [​IMG]
    http://img16.imageshack.us/i/72555993.jpg/


    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  10. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Temat Można Zamknąć.

    Udzieliłem "Rqzor" pomocy przez GG.
    Problem został rozwiązany :DD


     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum