1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i nowe gry- Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZyZy, Październik 6, 2014.

  1. ZyZy

    ZyZy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Witam

    Kupiłem jakiś miesiac temu Xboxa 360 z przerobka RGH z grami na dysku. Wiadomo, po jakims czasie zawsze sie cos znudzi i tu moje pytanie. Chcialbym np pograc w Fife 15 tyle ze koledzy cos mowili ze jak jest aktualizacja to mi usunie przerobke i zeby pograc to musze ja miec najnowsza. Tyle ze chyba juz mam bo to jest FSD 3 z dashboardem 16537. Na tej przerobce pojdzie mi ta Fifa i inne tegoroczne gry? Nic mi nie usunie jak bedzie ta aktualizacja?


    Edit: Szukalem cos na ten temat ale wszystko dotyczylo na lt 3.0 a informacji na temat rgh nie znalazlem. Prosil bym o pomoc. Z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Normalnie graj i nie pytaj "kolegów", widać że coś słyszeli ale pojęcia nie moją żadnego...

    Na przyszłość szukaj odpowiedzi w dziale RGH dotyczącej swojej przeróbki, a nie LT :)
    JTAG/RGH
     
    1 osoba to lubi.
  4. ZyZy

    ZyZy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Czyli bez obaw mogę to zaktualizować tak? Czy samemu dla pewności wgrać nowego dasha? Dzięki za odpowiedź
     
  5. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Fifa 15 potrzebuje dasha 16537, a Ty takiego posiadasz więc tu nie ma problemu... w innym przypadku skorzystaj z forum i aktualizuj dasha ręcznie według tutoriala na forum
     
    1 osoba to lubi.
  6. ZyZy

    ZyZy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Kurde dzięki wielkie za odpowiedź. Do godz 4 nad ranem siedziałem i szukałem odpowiedzi i nie znalazłem . Dzięki wielkie jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum