1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 i pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cukier, Maj 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Mam pewien problem i chciałbym żebyście mnie oświecili :) Otóż zainstalowałem do swojej konsoli najnowszy dashboard 9199 który według opisów umożliwia granie z pendriva o pojemności 16GB. Czy to aby na pewno działa bo szkoda byłoby wydać 100 zł na pendriva żeby okazało się potem że coś jest nie tak. Rozglądałem się trochę na internecie i natrafiłem na informacje że aby to działało muszą być jakieś specjalne pendrivy z jakąś aktualizacją które są dedykowane typowo pod tą konsolę ich sprzedaż miała się rozpocząć 6 maja czy ktoś w miarę rozgarnięty mógłby mi pomóc ? z góry dzięki i pozdrawiam :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    99% pendriveów jest kompatybilnych z xboxem. Choć jak masz wydać 100zł na pendrive 16gb to ja bym kupił dysk 60zł za 30zł więcej;)
     
  4. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Tu musze się sprzeciwić, jak masz kupić pena to kupuj z szybkim odczytem, bo te wolne się nie nadają, chinki na xboxie nie skonfigurujesz. Sam mam pena podpietego do X i zainstalowana gre, i działa bez problemu, oczywiście gra się szybciej wczytuje.
     
  5. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
  7. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ten Patriot Xporter będzie dobry ? również wiele osób go poleca
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    jest sens kupowac pena za 115zl? Za tepieniadze juz kupisz dysk 120 gb, a jak dolozysz pare grosiwa to wylapiesz 250gb
     
  9. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    nie jest zły odczyt ma szybki, tylko pytanie się nasuwa czy da się go skonfigurować pod X'. Tego co Ci podałem będzie działać, lepiej dołóż kilka złotych a będziesz bardziej zadowolony. Oczywiście wybór należy do Ciebie
     
  10. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok w takim razie zaufam bartoszowi i kupie ten Corsair a możesz mi jeszcze przybliżyć ewentualnie konfiguracje jak zrobić żeby działało pod x-a ?
     
  11. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja wpinałem pena do X'a i tyle. On sam robi formata, potem już działa. Pamiętaj tylko, żeby przed wpięciem do konsoli pen miał system Fat32
     
  12. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    podpinasz go poprostu pod X, wchodzisz ustawienia i tam klikasz zeby go przystosować pod działanie X, konfiguruje go i alles, działa :)
     
  13. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Podepnę się pod temat. Mianowicie mam do was pytanie czy mogę podłączyć dysk z Xbox do komputera i przegrać muzykę, filmy itp?
     
  14. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja tam wole dysk niż pendriva owszem mam podpiętego ( 2GB ) do xboxa ale po to żeby sobie pograć w wormsy
     
  15. oliee0

    oliee0 Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz podłączyć pod komputer (kablem ethernet)
     
  16. garus

    garus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja testowałem pendrive'a SandDisk Cruzer Micro 8GB i działa bez problemu.
     
  17. destro93

    destro93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam problem z wrzuceniem gry na Pendriv'a a mianowicie [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    1. moj pendrive
    2. wyskakuje ten blad kiedy probuje wrzucic pliki z fotki nr. 4
    3. blad wyskakujacy po wcisnieciu opcji "ponow probe" w fotce nr. 2 ; p
    4. pliki ktore chcem wrzucic na pendriv'a
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sformatuj go w ntfs
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    destro93 - sformatuj ma ntfs
    MaciekPRO - nie da sie
     
  20. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    destro93
    i co Ty chcesz pozniej z tym plikiem na tym penie zrobic??
     
  21. kowal_wns

    kowal_wns Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum