1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 i piraty

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szyna-21, Grudzień 26, 2008.

  1. szyna-21

    szyna-21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    XBL
    witam nie znalazlem nigdzie na forum i moze mi ktos pomoze bende naprawde wdzoeczny. Na gwiazdke kupiłem sobie xbox 360 z dyskiem 60 giga. Mam takie pytanie co mam zrobic by ruszyły mi pirackie gry ?? przerobic to wiem ale czy istnieje jakas inna opcja typu wgrac cos na dysk albo czy sie da wgrac gry na dysk xboxa z gory mowie ze nie wiem nie znam sie dotychczas bylem zwolennikiem innej konsoli az sie przelamalem moze mi ktos pomoc i mnie wtajemniczyc bardziej ?? BARDZO WAS PROSZE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ModMen

    ModMen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na forum wszystko masz, moze najpierw bys poczytal a nie takie tematy bez sensu zakladasz
     
  4. szyna-21

    szyna-21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    XBL
    pisze wlasnie ze nie znalazlem tego dokladnie co chcialem i prosze o pomoc i wytumaczenie mojego powyzej zadanego pytania ..
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Kolego jak nieznalazłes tego na forum to w okuliste a nie konsole zainwestuj.Całe to forum jest o piratach.
     
  6. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Uu ale pojechałeś każdy z nas kiedyś raczkował :)

    Na forum jest dział dla początkujących i faq są tam podstawowe informacje nie trzeba zaraz zakładać tematu.
     
  7. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    Skoro już jest taki temat to się podłącze. Ja mam inny problem mianowicie podczas przerabiania podłaczam napęd do kompa ( odpinam wszystkie inne napędy i hdd od kompa) wszystko gra. Mam na pendrive wszystko co potrzebne do flashu czyli to co wygenerował nowy iprep z ixtremem 1.4 . Ale jak właczam konosle i komputer to nic się nie dzieje ( pisze że bład dysku ( naciśni klawisz bla bla ). Aby wykryło to co jest na pendrive trzeba coś w BIOS-ie pozmieniać bo nie wiem. ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum