1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 I Przeróbka POMOCY!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Quarter15, Maj 22, 2010.

  1. Quarter15

    Quarter15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Kupiłem W Grudniu 2009 Roku Xboxa 360 ELITE I PRZEROBIŁEM GO U JEDNEGO PANA A W LUTYM 2010 Roku Mój Brat kupił sobie tez xboxa 360 ELITE Przerobił u tego Samego klienta i mu wszystkie najnowsze gry śmigaja a mi nie Mi dziala GTA 4 FIGHT NIGHT ROUND 4 FORZA MOTORSPORT 3 BRUTAL LEGEND SMACK DOWN vs RAW 2010 COLIN MCREE DIRT 2 A NIEDZIAŁA MI TEKKEN 6 Assasin Creed 2 BattleField Bad Company 2 Dante INFERNO I JESZCZE TROCHE NOWYCH TYTUŁÓW A MOJEMU BRATU DZIAŁAJĄ.NIE WIEM JAKI MAM NAPĘD I JAKI IXTREME. PROSZE O POMOC !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najwidoczniej masz iXtreme 1.6 i potrzebujesz Active.iso

    ściągasz active.iso (poszukaj na forum) i nagrywasz tak jak normalną gre (na płytę double layer)

    wkładasz tę płytę do napędu, odpalasz, czekasz aż pokażą się napisy, wyjmujesz płytę, wkladasz płytę z grą i odpalasz
     
  4. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Idziesz do Pana aby Ci uaktualnił ixtreme.

    @maciek 360 Święta racja.
     
  6. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    GTA 4, ma wave 2. Więc powinno chodzić jeśli masz 1.6, najlepiej idź do niego, aby Ci wgrał LT 1.1
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    przydaloby sie zebys napisal co rozumiesz pod pojeciem "nie dziala".
     
  8. Quarter15

    Quarter15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    gra

    jak uruchamiam grę to pisze odtwórz dvd i pojawia sie logo xboxa
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz stare FW albo gry sa patchowane. sprawdz w abgx czy jest cos na czerwono lub zolto.
     
  10. Quarter15

    Quarter15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Czy active.iso rozwiąże mój problem
     
  11. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Tak - Activate.iso - jak to działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum