1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 i Router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mangusta123, Wrzesień 24, 2011.

  1. Mangusta123

    Mangusta123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam zamiar kupic do xboxa router.I tutaj pojawia się parę moich pytań :
    1. Czy kupując router czeba podpisywac jakieś umowy ?
    2. Jeżeli mam router podlączony do komputera, a zakupiony router będe chciał skonfigurować, może coś się stać ze poprzednim routerem ( np. czeba bedzie jeszcze raz go zainstalować ) ?
    3 Ile wystarczy mb/s ,aby spokojnie sciągac wersje demonstracyjne gier z xbox live ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Nie rozumiem jaką umowe o router?! Jak masz internet powiedzmy domowy to kupujesz router i tyle, ja mam 1 mega i styka mi net do gry w sieci i ściagania dem
     
  4. Mangusta123

    Mangusta123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam z Orange, ale chodzi mi 16kb/s przez 2 tygodnie pózniej 3 dni dobrze i tak okrągło .
     
  5. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Weź start uruchom i wpisz ping -t wp.pl podaj jaki masz ping tam pisze np czas= 10ms
     
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Jeśli masz Orange Free to zapomnij o czymkolwiek
     
  7. Mangusta123

    Mangusta123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Szczerze to nie jest dużo jak będziesz grał przez neta nie powinno być lagów. A jeśli chodzi o ściąganie jak Fife 12 ściągałem kolo 1h i komp był w pracy (net,youtube itd). Nie ma tragedii.
     
  9. Mangusta123

    Mangusta123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu internet dobrze chodzi co około dwa tygonie na trzy dni ,a potem już bardzo powoli ?
     
  10. Mangusta123

    Mangusta123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RafanoCK jaki masz internet ?
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jak to wy na konsolach macie fajnie mi 6mb to mało, ale do rzeczy nie ma żadnych umów to jest zwykły sprzęt i stary router nie straci ustawień router zapisuje ustawienia u siebie nie na PC możesz nawet do kolegi go dać a on dalej będzie tak samo ustawiony chyba że naciśniesz reset taki mały wąski przycisk.
     
  12. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Ja mam osiedlówke 3 mb/s.
     
  13. Mangusta123

    Mangusta123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli kupie router podłaczam go i gram, czy musze jeszcze płacic jakiś abonament?
     
Wczytywanie...

Poleć forum