1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 i rozdzielczości

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lanceq, Styczeń 26, 2015.

  1. lanceq

    lanceq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, posiadam x'a 360, podłączyłem componentem, wyskakują rozdzielczosci: 480p (aktualna), 720p, 1080p i 1080i

    moj telewizor to LG 32LD465

    po wybraniu jakiejkolwiek innej rozdzielczosci niz 480p rozdzielczosc i tak powraca do 480p, telewizor ma full HD, stad nie wiem skad takie zachowanie konsoli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    A masz na tym kablu może przełącznik TV/HDTV ??
    Tak jak np. na tym zdjęciu: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_158713_1.jpg

    P.S. Polecam i tak zainwestować w kabel HDMI, najlepsza jakość ;)
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 26, 2015
  4. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    podłącz kablem hdmi
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wina kabla. Zrób ta jak piszą koledzy wyżej, podłącz kablem HDMI i będzie ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum