1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adiko67, Kwiecień 22, 2010.

  1. Adiko67

    Adiko67 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ludzieeee, czy do podłączenia internetu do xboxa muszę coś kupować? Czy podłączam tak, jak do kompa ??? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie nie musisz. Potem za konto gold trzeba płacić. Na nowej konsoli masz 3miechy za darmo.
     
  4. pixsi

    pixsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie porostu wpinalem kabel sieciowy w xboxa, druga koncowke kabla dawale do sieci lub routera i wszystko smeigalo
     
  5. Adiko67

    Adiko67 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    musze kopowac kabel ETHERNET? czy to jest ten po prostu z modemem internetu ?
     
  6. TNT

    TNT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli jest to kabel z złączem RJ45 to będzie pasował do xbox360
     
  7. Xigor

    Xigor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Dostaniesz kabel w zestawie, poza tym każdy kabel Ethernet się nada.
     
  9. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Jeżeli masz wersję Xbox 360 Arcade to musisz kupić jeszcze kabel ethernet (RJ45), przy zestawach Premium i Elite kabel jest dodawany do zestawu. Oprócz tego jakiś router, lub podłączyć xboxa po przez PC.
     
Wczytywanie...

Poleć forum