1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 ixtreme -> ixtreme LT+1.1 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gadzet007, Luty 17, 2011.

  1. Gadzet007

    Gadzet007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Psk
    Witam.
    Mam taki problemik, a mianowicie Lite-On poraz pierwszy był zrobiony na flash ixtreme 1.5 i wtedy był zdjęty key ktory dostałem na pena do ręki i email następnie jak ukazał sie nowszy flash ixtreme 1.6 ponownie został zmieniony ale u innej osoby i ona juz mi nic nie dała zadnego keya.
    Teraz chciał bym sam sobie uaktualnic flash na najnowszy i tu mam mały problem ponieważ JungleFlasher_v0.1.78_Beta gdy daje Open Source Firmware wyskakują mi jakies błędy ze nieprawidłowy ixtreme 1.5 czy coś takiego. Wczytywałem sie w poradniki ale zabardzo nie wiem jak sobie z tym poradzić do końca.
    Prosze o pomoc jak mam postąpić aby samemu zrobić aktualizacje wykożystując ten key ktory dostałem za pierwszym razem, czy jest to niemozliwe i mosze na nowo zdejmowac key ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    klikasz w jungle dummy from ixtreme...............
     
  4. Gadzet007

    Gadzet007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Psk
    Witam. Duze podziękowania dla opeael2, ktory mnie posterował co i jak mam wykonać.
    Po nocy zabawy chyba wszystko skończyło sie pomyślnie, ale takie pytanko jak mogę teraz sprawdzić ze Flash został poprawnie wgrany ?
    Gdyż zadna gierka nie chce sie uruchomic ani przez Active ISO ani normalnie czy starsza czy nowsza
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wyglada jakbys nie zespoofowal swojego klucza do nowego firmware przed jego wgraniem.
    pewnie oryginalne gry tez ci nie dzialaja to bedzie dowodem na moje powyzsze stwierdzenie.

    klucz jest staly i nie zmienia sie (dlatego wlasnie trzeba go wyciagnac z napedy przed flashem). Raz wyciagniety klucz mozna uzywac wielokrotnie, tak wiec jak masz klucz na tym penie lub emailu to mozesz go uzyc.

    tak wiec zrob wszystko jeszcze raz i pamietaj by zespoofowac klucz do lt+ przed jego wgraniem.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    też myslę że nie klknąleś spoof source to target czy jakoś tak hehe.........
     
Wczytywanie...

Poleć forum