1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360-iXtreme LT na dysku twardym?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartoj11, Kwiecień 13, 2011.

  1. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Nie wiem czy to dobry dział i czy można pisać tu o przerabianiu konsol, ale jeśli nie wolno to przepraszam.

    Moje pytanie brzmi:

    Czy można mieć iXtreme LT na dysku twardym w konsoli? czy otworze na nim najnowsze gry? (widziałem na allegro taką konsolke)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    To pokaż taką . Lt to oprogramowanie do napędu, nie dysku . Możliwość uruchamiania gier z dysku to przerobka Jtag i pewnie to widziałeś .
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żeby mieć Lt+ musisz sflaszować napęd , może przeczytałes stacja dysków.
    Podaj linka do aukcji chętnie oblukam.
     
  5. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo to opis konsoli , to się tyczy do całości , a nie do dysku.
     
  7. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a otworze na tej przeróbce najnowsze gry? (AC:B, CRYSIS2 itp)
     
  8. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do AC:B nie wiem , ale C2 powinno dać radę , spytaj się o datę produkcji ,coś ta cena mnie nie pokoi.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To jest licytacja ;p

    Jezeli to jest LT, a nie LT+ to nie uruchomisz gier z AP 2.5. Dopytaj sie dokladnie jaka to przerobka.
     
  10. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a na Ixtreme LT+ 1.1 pogram we wszystko?
     
  11. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Licytacja licytacją, ale ciekawe czy by żałował jak by ktoś go kupił za 389zł , same pady to ok 140zł, a ceny minimalnej nie ma.


    Tak pograsz we wszystkie nowości (póki co).
     
  12. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeżeli np. mam konsole z Ixtreme LT+ 1.1 i wyjdzie jakieś nowe lt, to Ci co przerabiają konsole mogę zastąpić stare lt nowym?
     
  13. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  14. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    data produkcji to: 2008-07-15. Nie działają gry z zabezpieczeniem AP 2.5. Gry: FIFA 11, NBA 2K11, FABLE 2, FABLE 3, BLUR, NEED FOR SPEED HOT PURSUIT, TEST DRIVE UNLIMITED 2, TEKKEN 6, MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERSE, STREET FIGHTER IV, LEFT FOR DEAD 2, ARMY OF TWO: THE 40TH DAY, SPIDER-MAN SHATTERED DIMENSIONS.


    To mi odpisał :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum