1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 jaki kupić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez opa2, Listopad 13, 2011.

  1. opa2

    opa2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym kupić xbox 360, nigdy przedtem nie miałem tej konsoli, więc jestem kompletnie zielony w wyborze odpowiedniego
    sprzętu. Konsola nie musi mieć Wii. Do wydania mam około 500zł.Proszę o pomoc.Może być coś z Allegro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Wtf?


    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Do 500 zł proponuje wersje Arcade
    Jest to najsłabsza konsola Microsoftu ale skoro dysponujesz tylko 500 zł to chyba tylko Arcade masz do wyboru.
    Dysk twardy : Nie ma (możliwość dokupienia dysku) oryginalna waga 256 MB lub 512 MB
    Emulacja gier z Xbox : Tak (wymagany dysk twardy)
    Pad : Przewodowy ewentualnie bezprzewodowy
    Wejście AV : Tak
    Wejście HDMI : Nie

    Wii to chyba chodzi Ci o kinect prawda ?

    Wersje Elite,i Premium też kupisz do 500zł ale używane.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    elite weż bo ma dysk ,który się przydaje np do wększej żywotności napędu, lub ściagania dem itd z live.
     
  6. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    weź arcade jasper :)
     
  7. opa2

    opa2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wii- kinect to chyba jasne.Konsola nie musi być nowa a czym różni się arcade jasper od elite??
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    czarnym kolorem padów i konsoli i ma dysk 120gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum