1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Jaki model?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Alex'y, Listopad 25, 2012.

  1. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    Witam!
    Kupiłem Xbox 360 na allegro
    Ale kolo nie wiem jaki to model mam tutaj zdjęcie nalepki:
    [​IMG] Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro

    Może ktoś mi powiedzieć jaki to model?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Xenon, RRoD Cie kolego czeka.
     
  4. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    Za 53zł z wysyłką :D
    Zawsze można się pobawić w elektryka jak nie będzie działał
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najbardziej awaryjny, ale za tą cenę to nie jest tak źle :)
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Domyślam się ze juz rroda zaliczył. Ale faktycznie cena dobra ;-)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    Najwyżej jak nie będzie działać albo będzie mieć RROD'a to kupie pastę wymienię chłodzenie pobawię się tym
    Bo tak czy inaczej za miecha przyjdzie do mnie slim 250gb z kinektem :D
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak Cię dopadnie rrod to owiń włączoną konsolę kocem.Na Xenonie ten sposób działa.Ja już miałem ze sześć razy rroda i koc zawsze pomaga a jako,że mam Xenona z jtag to dzięki temu gram cały czas w najnowsze tytuły i konsola po tym kocu jakiś miesiąc chodzi a do naprawy jej nie daję,bo już się nie opłaca.
     
  9. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    Z tym kocem to serio mówisz czy tylko sobie żartujesz?? :D
    Mógł by mi ktoś powiedzieć jaki to powinien być zasilacz?
    Albo podać link do allegro z właściwym
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Pewnie,że serio.Poradziłem tą metodę też kilku kumplom,którzy mają Xenony z rrodem i zawsze się sprawdza.
    Zasilacz musi być 203 W.
     
  11. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    EE możliwe jest że RROD jest przez to że nie ma podłączonego dysku lub napędu?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie mozliwe chba ze kabla od tv nie masz to tak
     
  13. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    Czyli RROD bo podłączyłem go pod TV kablem Av i świecił na czerwono 3ringi właśnie go rozkręciłem czekam tylko aż tata przywiezie te śrubokręty torx coś tam.........
    I wezmę się za GPU I CPU
    Bo wgl brakuje kabla zasilania i przesyłu wydaje mi się że ktoś go przerobił
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    W tej cenie to było do przewidzenia
     
  15. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
    Wiecie może dla czego po rozłożeniu świecą mi się 2diody a nie 3?
    Dodam że wyjąłem GPU I CPU
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Xbox 360 Jaki model?

    No to jesteś mistrz jak wyjales oba procki. Jak mniemam zdjales radiatory bo 2 diody to przegrzanie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Xbox 360 Jaki model?

    Na pewno radiatory.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  18. Alex'y

    Alex'y Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul, Afghanistan, Afghanistan
  19. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dobra ale jak pomoze to na tydzien dwa
     
  20. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Pisałem Ci,żebyś zastosował metodę z kocem.Żadnego rozbierania,45-60 minut i konsola chodzi jak nowa.
     
  21. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Wkładasz pod koc, a za 30 minut wyjmujesz i masz SLIMA :)
    Do kosza ze śmieciem, dołożyć i kupić coś sensownego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum