1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Jasper nie uruchamia sie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal23pl, Maj 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michal23pl

    michal23pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem jest następujący, po podłączeniu zasilacza do prądu i do konsoli, świeci sie pomarańczowa dioda na zasilaczu, po uruchomieniu xboxa zaświeca sie na chwilkę zielona, na xboxie tez na chwilkę sie świeci na zielono, nawet sie wiatraczki uruchamiają na chwilkę. Tylko czemu na chwilkę?!


    Pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    A co sie dzieje po tej ''chwilce''? na zasilaczu swieci sie czerwona dioda, albo na konsoli? nie mam szklanej kuli więc dokładniej opisz
     
  4. michal23pl

    michal23pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po uruchomieniu zasilacz swieci na pomaranzcowo, zadna dioda nie swieci na czerwono, a na xboxsie nic, poprostu wylaczony
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    nie no raczej z konsolą nic się nie dzieje i z zasilaczem bo dostaje prądu.
    Podłącz do innego gniazdka w innym pokoju i zobacz
     
  6. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    Jasne..
    Konsola może być uszkodzona
     
  7. michal23pl

    michal23pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak samo jak podlaczylem w innym pokoju, z tym ze ja mam zasilacz 100-140v (czy cos takiego) i przez transformatorek do gniazdka wpinam (ktoryz ~230 na ~110 zmienia)
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    a po kiego ten transformator xbox jest standardowym urządzeniem zasilanym 230v jak dajesz mu 110v to się nie dziwię że się nie uruchamia jak mu napięcia brakuje to tak jakbyś dał do zabawki tylko 1 na 2 potrzebne baterie i wymagał aby działała .

    Jeśli konsola z USA to proponuję zmienić zasilacz na nasz europejski bo transformator może coś świrować.
     
  9. michal23pl

    michal23pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bingo... konsola ze stanow -.-' napisalem ze zasilacz jest 100-140v ...
     
  10. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Kup sobie zasilacz europejski i bedziesz miał problem z głowy, bo teraz można szczelać albo zasilacz albo trnsformatorek ci siada?
     
  11. michal23pl

    michal23pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem zasilacz, na allegro, z tym ze ****k wcisna zepsutego (chociaz w opiscie było sprawny)....
     
  12. michal23pl

    michal23pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pozyczyłem zasilacz od znajomego, wszystko działa -.-' czyli w zasilacz trzeba zainwestowac (; dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum