1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Jasper nie wyszukuje pada Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez razemponad96, Sierpień 26, 2013.

  1. razemponad96

    razemponad96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Cześć Witajcie :), słuchajcie mój problem polega na tym że nie posiadam aktualnie kabla av, konsola podłączona jest tylko pod zasilacz nie pod telewizor, włączam ją i pada by sprawdzić czy działa, lecz na konsoli nie pali się żadna dioda, a na padzie mrugają ciągle 4 diody po uruchomieniu , synchronizacja pada przez guzik konsoli czy guzik pada nic nie daje wciśnięcie obydwu naraz równierz nie daje efektów , przed zakupem kabla chciałem po prostu dowiedzieć się czy wszystko tam ze sobą współgra, dodam że po kliknięciu guzika synchronizacji pada na konsoli i kliknięcie guzika synchronizacji na padzie powoduje okrężne przejscie diód na padzie i konsoli tak jakby wykryło lecz po chwili znów wraca do punku wyjścia i migają 4 diody na padzie , moje pytanie jest takie czy takie zjawisko może mieć miejsce jeśli konsola nie jest podłączona pod telewizor ? czy raczej wina pada lub konsoli ? dodam że jutro kupuję ten kabel av..

    Jest to jasper arcade. dodam równierz że mogę włączyć wyłączoną konsolę przyciskiem X na padzie lecz pada nie wyszukuje i problem jest jak wyżej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola nie startuje, ponieważ nie ma kabla co idzie za tym ze nie łączy się z padem

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. razemponad96

    razemponad96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Jesteś pewny? :) dziękuję że odpowiedziałeś trochę mnie to uspokoiło :)

    Sory za Post pod postem, dodam że jak wyjde z padem na dwór [ mieszkam na 10 piętrze ] i naciskam X na padzie to mrugają 4 diody non stop ...
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No i ? Przecież to normalne.
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podłącz kabel do telewizora i twój problem się rozwiąże, kolejna sprawa to odległość od konsoli do pada jak chcesz z xx metrów i jeszcze na różnym poziomie połączyć pada z konsolą mało tego bez kabla od tv?

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  7. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Jeśli podłączysz kabel to wszystko połączy się jak powinno. Banalny problem .
     
  8. razemponad96

    razemponad96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Wiesz no może i banalny, ale lepiej się upewnić niż pakować pieniądze w kabel i potem patrzeć w ściane bo to i tak nic nie da :)
    Poza tym forum jest od pomocy, a jak stara prawda powiada kto pyta nie błądzi :)
    Z tym 10 piętrem to tak akurat można powiedzieć z przypadku wyszło i myślałem że jest to jakiś znak tego że pad nie działa czy cuś.
    Dziękować wam dobrzy ludzie za odpowiedzi , jutro dam znać co i jak :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum