1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 JASPER - problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez con1u, Wrzesień 3, 2010.

  1. con1u

    con1u Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Otóż mam problem z grafiką. Podłączałem pod euro/hdmi telewizory/monitory lcd full hd. Kupiłem nawet oryginalne kable M$ i dalej mam problem. Poniżej daję zdjęcia. Oczywiście próbowałem zmieniać na 720p wgrywać gry na dysk i nic. Obraz kaszana, albo brak jakichkolwiek konturów. Xbox leży, bo szkoda grać w mafie z takimi problemami.

    Yfrog Album

    Na infolini doradzili w/w sposoby, ale kicha.
    Czytałem, że niektórzy wysyłali przerobionego x'a do serwisu i naprawiali im go. Oczywiście plomby i oryginalna kopie oryginalnego flasha napędu posiadam. Ryzykować wysyłając przerobionego? Czy jest sens z powrotem jechać do "serwisu" żeby wgrać oryginalny flash napędu i potem po naprawie znowu przerabiać go?

    Mam nadzieję, że temat nie pójdzie do kosza tj. na innym forum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Szkoda wysyłać konsoli bo nic ci z nią nie zrobią. Konsola jest sprawna tak wygląda gra na tej konsoli brak AA to norma. Podłącz hdmi ustaw 720/1080P i ciesz się grą nic więcej nie zrobisz

    PS odsuń się od tv 2-3 metry
     
  4. con1u

    con1u Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 42 calach to szkoda w ogóle grać. U mojego brata jak miał falcona to o niebo lepiej wyglądało. Zadzownie jeszcze raz na infolinie i zadzwonie do "serwisu" może coś ppomogą.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie pomogą tak to ma wyglądać. Dzwonienie nic nie da:D przy 42 calach siądź na co najmniej 3 metry zobaczysz że wygląda to lepiej:). Zabierz pilota w łapę i baw się kolorami tv, jak masz mocne kolory widać bardziej brak AA daj sobie obraz jaśniejszy uzyskasz to co miał brat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum