1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez logi56, Maj 16, 2012.

  1. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema chce kupić tego xboxa moglibyście zreknąc na aukcje ? XBOX 360 ARCADE JASPER LT 3.0 PAD! 512MB! BEZ BANA (2351433541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać? chcialbym na nim grac w najnowsze gry. Zeby go podlaczyc bede musiał kupic takie przejsciowki VGA-VGA zlaczka kabel adapter wtyczka przejsciowka (2322046956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Adapter PRZEJŚCIE gniazda JACK 3.5 - 2x RCA CHINCH (2283536988) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podbijam bo chce go kupić tylko naciąć się nie chce.
     
  4. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    arcade nie posiada dysku wogóle, ja czytałem w opisie to ma tylko 512MB pamięci wbudowanej nie będziesz mniał dużo mniejsca na zapisanie stanu gry ale to twój wybór
     
  5. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    nie lepiej kupić ci nowego xbox 360 z dyskiem 60GB lub większym
     
  6. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś dać jakies aukcje do xboxa na ktorym mi pojda najnowsze gry ?? mam dowydania 500zl+
     
  7. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
  8. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
  9. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba,że slima 4gb bym dorwał?
     
  10. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    zależy jak dużo będziesz grał bo 4Gb może być za mało ale twój wybór:smiley_simmons:
     
  11. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
  12. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz może gg? Miałbym do ciebie pare pytan o ile masz czas :p
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko tam o slim'ie nie ma mowy
     
  15. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    można dokupić 60GB lub 120GB ja ci pasuje
     
    1 osoba to lubi.
  17. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jakbym dokupił 120gb do tego co wysłałem to mogę smiało brac?
     
  18. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    tak jak najbardziej
     
    1 osoba to lubi.
  19. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    gg wogóle nie posiadam
     
    1 osoba to lubi.
  20. logi56

    logi56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra to kupuję mysle ze mi nie padnie szybko :p
     
  21. murinus

    murinus Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    płock
    napewno nie padnie ja mam xbox 360 już dwa lata i działa do tej pory
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum