1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 + kabel DVI a dźwięk.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez radekbp29, Kwiecień 15, 2012.

  1. radekbp29

    radekbp29 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema wszystkim kupuje Xboxa 360 z wyjsciem HDMI mam już Kabel Hdmi-Dvi który nie ma 2 wtyczek do dźwięku. I tutaj pytanie czy mogę zrobić tak że obraz puszczę przez HDMI a dźwięk przez Component ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przemexss

    przemexss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście, że możesz, tyle, że kabel który jest w zestawie nie mieści się obok hdmi i trzeba zdjąć z wtyczki obudowę.

    Sent from my Blade using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Potwierdzam, sam tak miałem jak grałem jeszcze na projektorze. Wystarczy zdjąć górną część ten wtyczki od kabla MS
     
  5. tomciox

    tomciox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piła
    Witam. Kupiłem z HDMI na DVI, oczywiście głośniki mam zewnętrzne i gdy ściągnąłem obudowę z kabla MS i podłączam oba kable to konsola wariuje i tylko czyta mi kabel M$ i słyszę sam dźwięk, bez obrazu. Pomocy . Wiem, że niektórym działa to normalnie.
     
  6. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    sprobuj okleic tasma izolacyjna ten kabel
     
  7. tomciox

    tomciox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piła
    A co mi to da jak okleję ?
     
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    1 osoba to lubi.
  9. tomciox

    tomciox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piła
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z kazdym bez znaczenia

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. tomciox

    tomciox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piła
    Niestety nadal nic, jak zmieniam na analogowe to konsola się resetuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum