1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 ---> Konwerter(HDMI na VGA) ---> Monitor | Czy to będzie działać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mezir, Maj 4, 2015.

  1. Mezir

    Mezir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, czy takie połączenie będzie działać?
    Xbox 360 ---> Konwerter(HDMI na VGA) ---> Monitor

    Bo próbowałem podłączyć dekoder ---> konwerter(HDMI na VGA) ---> monitor.
    Ale to nie działało, czy tego problemu nie będzie z xboxem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Po co bawisz sie w konwerter?
    Takie coś kup
    [​IMG]
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mam jak coś oryginał za 50zl
     
  5. Mezir

    Mezir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z tego, co widzę, to nie ma z tyłu werjścia na ten kabel.. To jest wejście HDMI? Gdzie go się podłącza?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli masz model e to nie podlaczysz takiefo przewodu. Konwertery jak cos to tylko droższe z tańszych . Ceny zaczynają się od 150 200zl. Stop zdarzają sie tańsze sztuki które mogą zadziałać z różnym skutkiem
     
  7. Mezir

    Mezir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli muszę zakupić wersję Slim, która ma to wejście..
    [​IMG]
     
  8. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Jest taka przejściówka SAVIO CL-27, wpisz na allegro. Sprawdzałem i działa.
     
  9. Mezir

    Mezir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A to na pewno będzie działać? Bo kupiłem niemal identyczny i jak chciałem dekoder podłączyć, to monitor nie reagował.
    Czyli:
    dekoder ---> konwerter ---> monitor - nie działa, monitor w ogóle nie reaguje
    komputer ---> konwerter ---> monitor - działa
    No i chcę mieć pewność, że xbox 360 stingray będzie działał bez problemu.
    Ten który kupiłem wygląda tak:
    [​IMG]
     
  10. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Mam taki ale bez tego kabla audio. Ja moge Ci napisać ze savi CL-27 dziala z xboxem slim i fat ze stingray nie sprawdzalem bo nie mam. Podobny może nie działać, ten co napisalem śmiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum