1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX 360 +kupno

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gotti151, Luty 8, 2010.

  1. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, mam pytanie mam gdzieś 600zł na xbox 360 moge kupić uzywanego tylko nie wiem czy falcon mi sie nie zepsuje.. bo to trocha kasy jest znowu.

    Prosze o pomoc


    Czy ten by był dobry?

    KONSOLA XBOX 360 HDMI JAK NOWA !!!! GRY !!!! (903252060) - Aukcje internetowe Allegro


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    JA GRAM JUŻ BARDZO DŁUGO I GRAM DALEJ TERAZ W mASS EFECT22222222 I JESTEM SZCZĘŚLIWY KUPUJ JESTEM NA TAK
     
  4. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Awaryjność Falcon'ów jest bardzo niska, więc nie musisz się obawiać jeśli kupisz zadbaną sztukę. Co do tej aukcji, to 500zł za takiego golaska to wydaje mi się nieco za dużo. Za 700-800zł można dorwać Elite w super stanie, więc 500 za Arcade... hmm.. odpada raczej. Poszukaj dalej.

    Za takie wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu w dodatku pisane Caps Lock'iem to tylko warna powinieneś dostać...
     
  5. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ja bym nie kupil takiej konsoli.lepiej dolozyc 100zl i kupic nowego jaspera.a poza tym byly promocje po 499 za arcade.szukaj przecen,napewo sa...
     
  6. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Dogadaj się z Keyman'em "Link", może Ci sprzeda swojego za 550zł bez gierek. Napewno bardziej się opłaca niż tamten golas Arcade. Chyba że masz nieco więcej kasy, to porozglądaj się tak jak kolega wyżej pisał za jakąś nówką na jasperze.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    za 600 zł to nówkę kupisz, ja w MM widziałem Xboxa 360 Arcade (jasper) za 607 zł. Szukaj u siebie w mieście promocji :) a tą konsole co podałeś to sobie odpuść bo za drogo :)
     
  8. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Heh. U mnie w mieście w Carrefourze PS3 Slim 250GB kosztuje 1149zł a Xbox Arcade 899zł. Chyba tam jacyś fanboye Sony pracują :p
     
  9. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ehhh ja jak kupowalem Xbox 360 elite to arcad W media markt kosztowal 600 zl a ostatnio jak bylem to 650 zl tam z dwiem grami pure i lego batman ... Wiec poszukaj w media i znajdziesz mniej awaryjnego w takiej samej cenie + gwarancja :)
     
  10. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
  11. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Myślę, że warto. Falcon nie jest zły.
     
  12. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Wiem że szukasz tańszego,ale jak się zdecydujesz na elite to spróbuj od tego gostka kupowałem u niego i spoko(tylko są z Anglii to będziesz musiał dzwonić do ms,żeby była normalna gwarancja),jest w okolicach Katowic.Teraz nic nie wystawia,ale z tego co wiem 3 konsole jeszcze ma. Informacje o Użytkowniku filip-51 - Aukcje internetowe Allegro
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Mam falcona i nie narzekam chodzi bez zarzutu, ale radze jak chcesz przerobić konsole to lepiej kup nową bo z tym używanym to nie wiadomo niby mało używane a po paru godzinach grania padają na rrod :)
     
  14. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Kurcze już sam nie wiem, mam juz namieszane w glowie totalnie :):)
     
  15. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    A co tu może być namieszane? Sprawa jasna.. stać Cię to kupujesz nówkę, nie stać to szukasz używanej w dobrym stanie :)
     
  16. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    znalazłem od 1 gościa

    konsola XBOX 360 ARCADE
    * zasilacz
    * kabel komponent
    * 1 pad bezprzewodowy
    * memory card 256mb
    * pudełko
    * Gra Sega Superstars Tennis
    * Dodatkowa obudowa
    * 19 gratisów na VERBATIM + DL wraz z sealth patchem

    rok produkcji koniec 2008 i jest to jasper za 600zł
     
  17. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Moim skromnym zdaniem jak stargujesz do 550zł (+ ewentualne koszty przesyłki pokrywa ten gościu), to po głebokim zastanowieniu się możesz wziąć.. Ale ja bym jeszcze coś poszukał. :)
     
  18. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    mi by ta konsola pasowala jasper jest to mnie to uszczesliwia nawet za te 600zl .
     
  19. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeśli kupisz młodego falcona, to nie ma różnicy jeśli chodzi o awaryjność. Jeśli ma paść to padnie.. bez wględu czy to będzie jasper czy wymyślą coś innego. Kwestia tego jak ktoś ją katował. To tylko elektronika.... Ale moim zdaniem za 600zł można by dorwać już jakiegoś premium na jasperze skoro Ci tak bardzo na nim zależy. Zresztą, to twoje pieniądze i twój zakup :) Poprosiłeś nas o nasze zdanie w tym temacie i swoje właśnie wygłaszam. Nie musisz się zgadzać :)
     
  20. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    no wiem, wiem rozumie was że idzie może taniej kupić.. może jeszcze poszukam i dam znać co wybrałem ;D
     
  21. camell1

    camell1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum