1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 lampiki zasilajace nie swieca

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kondorro, Luty 8, 2010.

  1. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam was , mam problem , po wlaczeniu konsoli lampka zasialajaca ta co powinna swiecic na zielono nie swieci no i niestety nie moge podlaczyc pada (bezprzewodowego) czy ktos mial juz taki problem,prosze o pomoc bo nie wiem co sie stalo naped dziala , menu konsoli takze jest widoczne.



    Z gory dzieki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ale pad się w ogóle nie odpala ? Nie świecą się te lampki kontrolne na padzie wokół znaczka Xboxa?
     
  4. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a wiec tak: gdy odpalam konsole te zielone lampki nie swieca , nawet ta mala na srodku od POWER wciskam zeby wykrylo pada i nic , podlaczylem klawiature od kompa i gry normalnie dzialaja wiec nie wiem co jest nie tak, prosze o pomoc
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Od zasilacza świeci na zielono? Jeżeli tak to widocznie coś z botowaniem u Ciebie nawala, konsola nie wie co robić. Popróboj na innych kablach do tv podpiąć (hdmi, zwykły itp) i czekać troche, może zaskoczy po chwili. Do tego uruchamiaj konsole z pada, powinna ruszyć. Konsola ma to do tego, że jeżeli nie wykryje kontroler to się nie włączy.
     
  6. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Od zasilacza swieci na zielono kontrolerem nie moge jej wlaczyc bo dioda ta od power nawet jesli ja wlacze guzikiem to sie nie swieci.

    Edit:

    gdy wlacze konsole guzikiem na konsoli i podlacze klawke od kompa to gry mi normalnie wgrywa.Tylko ta zielona dioda na srodku sie nie swieci oraz ta gdy wykryje pada, czyli chyba cos jest zepsutye , tylko co?
     
  7. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    moze cos z ukladem RF to na nim jest takze wlacznik i diody
     
  8. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak myslalem , PS wiesz ile kosztuje naprawa takiego czegos?widze ze takze jestes z Bydgoszczy , wiesz kto by mogl mi to zrobic?
     
  9. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to sie wymienia bez zadnego lutowania. idzie dostac za ok 30zl. wyciagasz i wkladasz nowe.
     
  10. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aaa , a wiesz moze gdzie takie cos dostane?w Bydgoszczy najlepiej
     
  11. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    http://www.360profix.com/images/rfmodule1.jpg

    tak to wyglada sa male roznice zalezy czy masz starsza czy nowsza konsole gdzie w bydgoszczy to dostaniesz? mysle ze na dworcowej 28 lecz tanio nie bedzie lepiej na allegro poszukac lub tutaj na forum w Kupie.
     
  12. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobrze to poszukam tu na forum , tam na dworcowej napewno bedzie drogo, bylem tam kiedys i wiem jakie ma ceny.

    co do xboxa to posiadam z 2008 roku listopada to chyba falcon?









    EDIT:



    wiec okazalo sie ze mialem zepsuty modul rf , dzis go wymienilem i konsola normalnie dziala.


    Temat do zamkniecia!
     
  13. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    wina kabla
     
  14. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz


    gdyby to bylawinakabla nie bylo by obrazu czytajcie z zrozumieniem
     
Wczytywanie...

Poleć forum