1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 lan!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jasiiu181818, Luty 25, 2010.

  1. Jasiiu181818

    Jasiiu181818 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie czy mozna podlaczyc dwa xboxy 360 kablem i grac przez Lana ? a jak tak to crossowanym albo prostym ? mozna rozmawiac przez headseta? i czy resident evil 5 idzie tka grac ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Tak idzie ;] Nie wiem czy akurat w residenta - sprawdz czy obsługuje system link jeśli tak to zagrasz ;] Kabel poniekąd skrosowany ale ja bym spróbował na prostym(dodanym do konsoli) - też powinno śmigac ;]
     
  4. port88t

    port88t Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słuchajcie a ja mam taki problem: ani na orginalnym kablu ani na crosie nie widzimy sie w grze... czy to może być wina wersji gry ? Testujemy to na Cod mw ?!. Aha ja mam ix 1.4 a kumpel 1.6
     
  5. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A mam pytanie, czyli do takiej gry przez lana konto Gold nie jest wymagane?
     
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    A czy łączysz się jak tak grasz z XBL?:p
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Nie jest ;] Bo grasz na lan'ie z netem się nie łączysz ;]
     
  8. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Ja z kolegą łaczyłem się kablem z zestawu, a zdaje mi się że w Bramie DNS trzeba było wpisać 255.255.255.0 lecz nie jestem tego pewny, bo było to dość dawno ;<
     
  9. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Fajnie, zapamiętam na przyszłość :p Tylko teraz jak tutaj kolege namówić, żeby klocka do torby spakował i przyszedł :D No nic, jak kupi to pomyślimy :p
     
  10. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam podobne pytanie jak w pierwszym poście.
    Czy można połączyć 3 lub więcej konsol, aby można było grać w np. Modern Warfare 2 w trybie LAN?
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tak, ale przez Router.
     
  12. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poproszę jakiś schemacik jak podłączyć. Router posiada port WAN i 4 LAN. Nie jest to router wifi.
     
  13. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a pozatym 3 lub więcej to co zrobisz z obrazem? 3 telewzory w domu postawisz?:D ewentualnie jak sąsiad to kabel sobie do śasiada przeciągnij :D
     
  14. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wraz z znajomymi chcemy zrobić małą imprezę. Coś w stylu zjazdów "pecetowców", którzy chcą grać w Starcrafta czy CS po lanie. Każdy z nas ma 22' monitor i x360, przewóz takiej wielkości sprzętu nie stanowi problemu.

    Powiedzcie mi jeszcze, czy można grać po lanie na split screenie, np. 12 graczy na trzech konsolach?
     
Wczytywanie...

Poleć forum