1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XboX 360 + laptop(matryca)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daro199o, Grudzień 13, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. daro199o

    daro199o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chcąc uruchomić x-360 na lapku zacząłem trochę o tym czytać i natrafiłem na sposób. Za pomocą takiej przejściówki http://www.sklepwideo.pl/details.php?id=mo100130 i programu Ulead VideoStudio SE DVD można grać w gry na lapku. Ale mam taki problem gdy ustawie w x Pal 50 gry śmigają elegancko, natomiast gry wymagające Pal 60 mają problem. Gdy ustawie w x PAL 60 to mogę grać na ekranie czarno-białym bo w kolorze ekran w programie ww łapie zwieche od razu po przestawieniu Pal50 na Pal60. :( czy może ktoś mi z tym pomóc czekam na wszelkie propozycje i z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    re

    Przepraszam za głupie pytanie ale mam w laptopie wyjście HDMI i czy jeśli podłącze xboxa do tego wyjścia to będzie normalnie działać czy coś będzie trzeba kombinować?
     
  5. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    nie, żeby podłączyć xboxa potrzebujesz wejścia hdmi, a laptop ma tylko wyjście
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sam sobie odpowiedziałeś: to jest WYJŚĆIE a nie WEJŚCIE - nie będzie działać
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Mam coś takiego ja ty i jak mam to podlączyć, żeby wogule zadziałało ???
     
  8. daro199o

    daro199o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ulead VideoStudio SE DVD- ten program też mam darmowy bo przy zakupie tej przejściówki była płytka z tym programikiem
     
  9. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Hmm niedokładnie oto mi chodziło, niewiem o co chodzi z tym wyjściem wejściem więc napisałem byle żeby napisać o co biega, mam takie coś że można tam wsadzić kabel HDMI czyli jest to chyba WEJŚCIE. Przepraszam za wprowadzenie w błąd:DD
     
  10. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    raczej nie bo laptopy mają zazwyczaj wyjście a nie wejście. podaj model
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. daro199o

    daro199o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mała prośba:) jeśli chodzi o rozmowy na temat wejść/wyjść w laptopie to radzę poszukać bo na tym forum jest kilka takich postów i tam już jest wszystko opisane co i jak

    temat utworzyłem po to żeby otrzymać jakieś propozycje przedstawionego problemu w temacie :]
     
  13. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    ma ktoś może sterowniki do tego urządzenia bo nie moge swoich zanleźć ??
     
  14. daro199o

    daro199o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Drivers.rar tutaj są sterowniki do tej przejściówki;d;)
     
  15. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Sterowniki niby się okej zainstalowały, ale nie wiem jak to podlączyć bo mam taki obraz Yfrog - beztytuukf
     
  16. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Nie zapomnijcie komu tu tak naprawde mamy pomóc, ja niestety nieznam odpowiedzi na twoje pytanie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum