1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX 360 LIVE - blad polaczenia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rejn, Czerwiec 25, 2010.

  1. rejn

    rejn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    jest to moj pierwszy post, w pierwszym dniu po zakupie konsoli, witam wszystkich:)

    ale do rzeczy, oczywiscie na poczatku chcialem sobie skonfigurowac Live, i pojawily sie schody...

    Internet mam radiowy, na koncu z routerem z dhtcp. Daje test polaczenia, 3 pierwsze ikonki z powodzeniem, przy laczeniu sie z live wyskakuje blad ze nie moze polaczyc...

    Juz czytalem na forum, ze trzeba zmienic region na inny niz polski, co zrobilem... niestety nic nie dalo, ma ktos jakies pomysly? Konsola znajduje sobie ip i maske, te ustawienie sie pojawiaja, w sieci widze swoj komputer ale live nie zaskakuje;/

    Za gory dzieki za pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    oświeć nas, jakiej treści jest ten błąd?
     
  4. rejn

    rejn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Informuje mnie, ze jest polaczenie z internetem i siacia, ale nie pozna nawiazac polaczenia z uzluga xbox live, a region ustawialem juz na wielka brytanie czy usa, wszedzie to samo ;/ Jestem zaskoczony, bo z tego co czytam, jestem chyba jednym z niewielu, ktoremu to "po prostu" nie dziala;/
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mam dziś ten sam problem nie wiedzieć czemu :O
     
  6. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja znam odpowiedz :)

    w Ustawieniach konsoli wejdzcie w ustawienia reginalne i ustawcie jezykL polski, a w 2 Wielka Brytania :) i wszytko pójdzie gładko :D potem możecie przywrócić POLSKA ;)
     
  7. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Darkoo, przeczytaj zanim napiszesz :)
     
  8. nokiauser

    nokiauser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    postaraj sie ustawic wszystko na sztywno w snesie nie dhcp tylko sam powpisuj bramki itp poradnik znajdziesz w oglach itd
     
Wczytywanie...

Poleć forum