1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 + logitech x530 + PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hektorek, Luty 12, 2011.

  1. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie, w jaki sposób i za pomocą czego podłączyć pod x'a te głośniki? najmilej byłoby gdybym mógł od razu podłączyć to do komputera tak abym mógł przełączać źródło dzwięki pc/xbox
    Da sie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Da sie do PC ale mija sie to z celem bo tak czy siak musisz zastosowac wtyczke AV z chinchami audio i do tego przejsciowke chinch --> jack i podlaczasz glosniki, komputer do tego nie potrzebny
     
  4. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że ja chciałbym mieć 2 niezależne źródła dzwięku i tylko przełączać sobie kiedy chce, amplituner zakupić czy inne urządzenie? bo w hi-fi jestem zielony niczym ta czcionka
     
  5. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    jest prosty sposob, stosujesz adapter mini jack>2x mini jack..z tym ze ta jedna przejsciowke musisz miec i wtedy podlaczasz i kompa i konsole i zaleznie z czego korzystasz to w glosnikach bedzie leciec..ja tak mam i jest git
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to robisz tak jak napisalem z tym ze podlaczasz nie bezposrednio do glosnikow tylko do komputera (Line-in), a z komputera (line-out lub wyjscie glosnikowe) i do glosnikow z tym ze zapomnij do dzwieku 5.1 tylko stereo, zeby miec 5.1 tylko amplituner z wejsciem optycznym
     
  7. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to właśnie się rozchodzi o to żeby było 5.1 od tego w końcu są one.
    btw. x będzie podłączony kablem vga, więc nici z 5.1?
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dzwiek 5.1 tylko po przez wyjscie cyfrowe wiec bez amplitunera nic nie zdzialasz
     
  9. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zatem w kablu vga jest tylko wyjście analogowe i nie da się użyskać 5.1?
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie w kablu VGA, w wyjsciu AV konsoli nie ma wyjscia 5.1 dlatego dali wyjscie optyczne
     
Wczytywanie...

Poleć forum