1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 LT 2.0+, dash 14719 podłączenie do sieci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gornik92, Maj 22, 2012.

  1. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    Witam.
    Zastanawiam sie czy mogę dostać bana za to, że podłącze sie do live w celu pobrania paru gier XBLA za punkty MS z profilu. Nawet nie miałbym zamiaru grać na live tylko od czasu do czasu podłączyć sie do sieci w celu pobrania jakiejs gry za punkty? Łączyłbym się przez kabel. Jakie jest ryzyko? Zależy mi głównie na dwóch grach takich jak I am Alive i Trials Evolution. Słyszałem, że ostatnio MS nie banuje nawet za granie live. Czy w ogóle jest sens ryzykować tylko po to?

    Mam jeszcze takie pytanie troche nie w temacie ale nie będe zakłądał nowego. Ściągnąłem sobie ostatnio i nagrałem gre Ghost Recoon Future Soldier. Nagrałem gre na płycie verbatim prędkościa 2,4x programem clone cd. Gra mi śmiga tylko problem mam w 2 misji jak zabijam tego głównego żołnierza co gada przez telefon, później paru innych przeciwników i przychdzoi taki moment, że nasza ekipa pakuje sie na tyły samochodu i włącza się ekran ładowania i niestety ładuje sie bez końca. Konsola sie nie zawiesza mogę spokojnie wyjśc do dashboardu. Co moze być tego powodem, moze się zle nagrało albo ewentualnie save sie zepsuł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Spróbuj zagrać od nowa ;)

    a co do bana to ryzyka w praktyce nie ma.
     
  4. Gornik92

    Gornik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Podkarpacie
    A mógłby ktoś mi pomóc skonfigurować tą sieć. Podłączam do konsoli kabel ethernet(ten przewodowy) i konsola automatycznie nie chce wyszukać ustawien i domyślam się, że będe musiał je ręcznie wprowadzić?

    A co do 2 sprawy to niestety problem nie siedzi w save gry ponieważ usunąłem stary i zacząłem grać od nowa i teraz nawet do tego momentu co wczesniej mi sie zacinalo nie moge dojsc bo zawiesza już mi sie przy 1 loadingu(chodzi o te loadingi w trakcie misji a nie o te które poprzedzaja ich początek) myśle, że problem może dotyczyć porysowanej albo źle nagranej płytki. Chociaż dziwne jest to, że 1 dzień jak grałem to gra mi sie nie zawisiła w tym miejscu co teraz...
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zrob placzenie mostkowe internetu
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Będziesz miał problem z grami XGD3 i XGD2_AP2.5 (zależy od napędu). Pomoże wgranie TU albo LT 3.0.

    2. Nagraj iHAS'em z odpowiednim FW.
     
  7. Sliski125

    Sliski125 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    A co do grania na XBL trzeba mieć konkretnego Dasha i przeróbkę żeby ryzyko bana było jak najmniejsze ? Czy teraz to już bez znaczenia ?
     
  8. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    do xbl musisz miec LT 3.0 i najlepiej jak bedziesz wypalal gry xgd3 iHas'em
     
  9. Sliski125

    Sliski125 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    A wiesz gdzie najlepiej przerobić konsole ? Też jestem z Krakowa może mi polecisz kogoś.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/uslugi-49/poszukuje-osoby-ktora-przerobi-mi-konsole-1537/

    Wymagany jest najnowszy Dash i dla potencjalnego bezpieczeństwa najnowsze LT (3.0).
     
Wczytywanie...

Poleć forum