1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 lt 2.0 gry z xboxa błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ahdianek, Grudzień 3, 2011.

  1. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    siemka mam problem gdy chce uruchomić jakąś starszą gre z xboxa to wyskakuje komunikat : Ta gra na starszą konsole xbox nie jest obsługiwana na konsoli xbox 360 dostępna moze być aktualizacja gry. Aby uzyskac wiecej info owiedz strone xbox.com/games . i potem sie wylacz dodam ze gra to Burnout 3 jest na liście i działała mi na lt 1.9 mam najnowszy dash z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    ta gdy to podpinam wyskakuje mi blad :Błąd Systemu Skontaktuj sie z biurem obsługi klienta xbox : /
     
  5. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo to nie jest gra na xbox360 tylko na pierwszą wersję xbox'a... :) Nie znam się ale chyba nie da rady jej odpalić na tej konsoli chyba żeby jakieś patche wgrać ale bardzo wątpie :p
     
  6. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    da sie bo działało mi tylko nie wiem jak jest z BackCompat_11-2007 czy to sie na płyte nagrywało czy na pendrive bo z pendrive mi ta łatka nie działa właśnie ten komunikat mam powyżej
     
Wczytywanie...

Poleć forum