1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 LT 3.0 a gra (RGH-JTAG)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hiros2, Wrzesień 30, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hiros2

    hiros2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Sciągnałem dziś grę która w ostatnich dniach września cieszy się wielka popularnością i będać świeżakiem w piraceniu gier na xboxa i sciąganiu gotowych plików jak tylko przeczytałem LT w rozszeżeniu nie przyjrzałem się opisowi tego pliku. Kiedy ściągam gry odrazu mam plik iso z dvd tym razem mam 2 płyty bo gra jest podzielona na 2 płyty a w folderach pliki które mają długie numeryczne nazwy i niektóre zakończone rozszeżeniem data. Czy jest sposób by nagrać te pliki na płyte tak by chodziła pod lt 3.0 ? czy moge juz to wyrzucić z dysku i zgasić swój zapał że dziś będe grać całą noc. Pozdrawiam i dzieki z góry za pomoc ;).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja ci tu zaraz popirace ! Czytałeś regulamin forum ?
     
  4. hiros2

    hiros2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No żartowałem z tym piraceniem, ja tak tylko z czystej ciekawości. Lubie zdobywać wiedzę
     
  5. rythmus

    rythmus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DVD 1 możesz zrzucić na dysk jakimś pendrivem i zaoszczędzisz płytę. http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/
    DVD 2 możesz wypalić nawet na płycie PLATINUM. Ja tak zrobiłem i cały proces dobiegł końca bez jakichkolwiek błędów a nagrywarkę mam LG która nawet nie jest wspierana przez BurnerMax. Przy wypalaniu wzorowałem się tym poradnikiem (tymi ustawieniami) http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/
    Aczkolwiek znaczenie może mieć napęd, ja mam BenQ to spokojnie czyta.
     
  6. hiros2

    hiros2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko własnie chodzi mi o to czy jesli mam tylko LT 3.0 ale nie mam rgh ani jtag to czy gra przygotowana na ta przeróbkę pójdzie jesli nie nagram na płyte plik z rozszeżeniem iso tylko z rozszeżeniem data? Czy bez rgh jesli zgram pliki z dvd 1 na pena a z dvd na płyte to mi to zczyta?
     
  7. rythmus

    rythmus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam pojęcia ale raczej wątpię no bo jak xbox ma odpalić te pliki data z napędu, według mnie nie będzie wiedział co z nimi zrobić. Musisz mieć DVD 2 jako iso.

    PS: DVD 2 nie nagrywasz poprzez plik .iso tylko poprzez plik .dvd który tworzysz sam, no chyba że już jest.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pod LT tylko .iso

    Info Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum