1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 moze laser...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gobas999, Maj 4, 2009.

  1. gobas999

    gobas999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam moj problem polega na tym ze przestaly mi chodzic kopie zapasowe gier
    swego czasu po dlugim graniu plyta wkoncu sie rysowala i przestawalo dzialac ale wtedy nagrywalo sie jeszcze raz plyte i dzialalo. Pozniej po jednym wlozeniu i spedzeniu godziny z gra gra przestawala dzialac. Obecnei po wlozeniu gra w ogole sie nie wlacza,dziwne jest to ze jedna gra mi dziala jest nia don king: prizefighter
    filmy tez dzialaja normalnie na xboxie.
    przed oddaniem go do serwisu chcialbym jednak zapoznac sie z wasza opinia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. juziek1994

    juziek1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    według mnie to laser albo nagrywarka w pc sprawdzałeś na innej konsoli te kopie jak działają na innej konsoli to laser albo napęd do wymiany a jak nie działają to nagrywarka w kompie do wymiany
    taka jest moja opinia
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeżeli kopie śmigały wcześniej to napęd już niedomaga, jak nie pomoże kalibracja lasera to napęd do wymiany.
     
  5. szajba

    szajba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem tak jakiś tydzien temu. Kopie zapasowe przestały mi działać. Ale też nie wszystkie bo płyty verbatim wczytywały sie normalnie, ale gdy wsadzałem inne np EMTEC to nie chaiły juz odpalać. Wymieniłem napęd na nowy i wszystko śmiga. Oczywiste że to wina lasera po prostu się już wyczerpał (3 lata) A że tobie jedna płyta dziala to pewnie chodiz o jakość płyty. Wymień napęd i po sprawie.
     
  6. gobas999

    gobas999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak wymienie naped to wszystko bedzie ok? laser nie ma tu wiekszego znaczenia?
     
  7. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Najlepiej bedzie ci wymienic naped,bo po co oddawac do kalibracji i placic a i tak pewie pozniej nie bedzie dzialac.Wymieniaj naped.
     
Wczytywanie...

Poleć forum