1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 mrugająca zielona dioda podczas włączania nowszych gier ... POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychumafia, Lipiec 4, 2014.

  1. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    https://www.youtube.com/watch?v=rQDb8-42YZs&feature=youtu.be zobaczcie sami macie może jakieś rady dodam że starsze gry np fifa 12 śmiga bez problemu te nowsze też działały aż do wczoraj . przeróbka to lt 2.0 Nieraz jeszcze pisze przetrzyj płytkę szmatką...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    a sprawdziłeś czy gra sniper elite III działa na lt 2.0 ?
     
  4. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Cicha aktualizacja jak nic. Każda gra xgd3 działa? Próbowałeś wgrywać najstarszy title update?
     
  5. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    gra wcześniej mi działała ukończyłem na następny dzień wkładam a tu takie coś . nie próbowałem wgrywać title update
     
  6. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    możesz mi dać jakiś link do ściągnięcia tego tiitle update ?
     
  7. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Xbuc.com a na forum znajdziesz poradnik jak wgrywać, sposób ten nie działa z każdą grą. Na starym xi'e działał mi ten sposób np z gow 3 ale z gta 5 już nie. Próbuj.
     
  8. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    zapomniałem powiedzieć że wtedy kiedy się tak stało to był saints row 4 i nie mam pojęcia jak to wgl się wgrywa ani jakie pliki pobrać...
     
Wczytywanie...

Poleć forum