1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 +multimo

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez krogul25, Maj 18, 2009.

  1. krogul25

    krogul25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam chcę podłączyć x boxa 360 do neta mam multimo 1mb i modem speed touch 330 mam do niego taką złodziejke była razem w zestawie gdzie oprucz internetu w komputerze mogę podłączyć jeszcze gdzie indziej np. do konsoli. Pisze trochę łopatologicznie gdyż nie za bardzo wiem jak to skonfigurować i podłączyć oczywiście kabelek już mam Proszę o pomoc z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Jaka zlodziejka? Czym to sie podlacza? Kablem LAN, USB czy wtyczka telefoniczna?
     
  4. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  5. krogul25

    krogul25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zrobiłem tak jak w tym opisie wpisałem te same dane co w tabelkach ale przy teście wykrywa sieć ale połączenia internetowego już nie. Nie zrobiłem tylko jednej żeczy z tego opisu udostępniania sieci we właściwościach neo bo przy multimo nie wiem gdzie się to włancza, czy już jest automatycznie włączone??
     
  6. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Powinienes to wlaczyc. Nie jest to wlaczone automatycznie.
    Musisz wejsc (WIN XP) w Panel sterowania -> Polaczenia Sieciowe -> Prawy przycisk myszy i wlasciwosci na twoim polaczeniu
     
  7. krogul25

    krogul25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ustawiłem swoje dns-y swojego neta w komputerze i konsoli i przy teście cały czas pisze że wprowadzony serwer dns nie zmienił nazwy....
     
  8. krogul25

    krogul25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzieki wielkie tyskaczcz!!! wszystkie połączenia już działają o razu ściągną mi jakąś aktualizacje ale nigdzie się nie rejestrowałem czy już będe mógł normalnie grać po sieci? opisał byś mi skrótowo co dalej bo naprawdę jestem "świeży" jeśli chodzi o to
     
  9. krogul25

    krogul25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    konto już założone jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum