1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 MW2 Oryginal czy sciema?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bonito17, Styczeń 2, 2010.

  1. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ema!

    mam konsole X360 Modern Warfare 2 Limited Edition i mam watpliwosci co do oryginalnosci tego sprzetu jak moge poznac czy to faktycznie edycja MW2? podejzewam ze to jest inny model tylko poprostu zmieniona obudowa da sie to sprawdzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nesta

    Nesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Średnio na jeża, ale ile dostajesz na nią gwarancji, od microsoftu, czy też od sprzedawcy.. nowa czy serwisowana?
     
  4. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem ja na Brytyjskim ebay`u gwarancji nie mam na papierze ale to jest nowka pady pachna nowoscia jak i cala reszta folia na konsoli byla zaklejona tak jakby nigdy nie byla otwierana poprostu wszystko gra poza tym ze wydaje mi sie ze to moze byc sciema jak to spawdzic od srodka czy jakos w inny sposob?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możesz sprawdzić czy plomba nie jest naruszona lub przeklejona , czy nie ma jakichś rys na obudowie świadczących o otwieraniu , no i poszukać na oficjalnych stronach o X360 dokładnego opisu jak i czym charakteryzuje się taka konsola .
     
  6. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Tak do końca to Cie nie rozumiem . Przecie edycja mw2 to wlasnie tylko inna obudowa, wiekszy dysk-250Gb , 2pady + gierka mw2 .
     
  7. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Dokładnie ja też mam to samo co ty - konsola różni się tylko ozdobami na obudowie oraz dyskiem 250 gb jak to już było powiedziane... Czego niby chciałbyś mieć więcej? Ewentualnie możesz jeszcze sprawdzić czy to jest Jasper - z tyłu powinno pisać w informacji o poborze mocy - 12.1A
     
  8. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ze to tylko wyglad ale wiem tez ze to ma byc na pewno jasper a z kad moge sie dowiedziec czy to nie co innego? mowisz ze mam spawdzic z tylu czy jest 12.1A ale jezeli nie daj Boze moje obawy sie sprawdza to napis z tylu nic nie znaczy wiec?
     
  9. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zarejestruj konsole na xbox.com i zobaczysz czy masz gware ... to bd wiedzieć raczej...
     
  10. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok bez przypalu a ziomek powiedz jeszcze czy mam przy rejestracji podac USA czy moze byc PL?
     
  11. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    normalnie Polska ja mam tak zarejestrowane bo jak dzwoniłem do M$ to mi babeczka powiedziała abym się tam zarejestrował...
     
  12. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie bedzie mial owplywu na XBL? bo tam mam USA
     
  13. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raczej nie ...
     
  14. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie będzie miało wpływu ,nic nie mów że masz na USA zarejestrowany w XBL


    .
     
  15. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Był modern warfare 2 w zestawie ? Dysk 250 GB ? 2 pady ?
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak był! Wpisz sobie w google Xbox 360 Modern Warfare 2 Edition
     
  17. jankes1994

    jankes1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Z wyglądu to obok napędu powinieneś mieć logo mw2 i dwójkę oraz TF-141 i z boku też trochę szarych ozdób .
     
  18. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ze powinienem miec logo i jakies napisy wszystko mam tak jak trzeba na obudowie sa nawet oryginalne naklejki M$ ale chodzi mi o to ze koles mogl sobie zmienic obudowe i mi wyslac inna konsole a ja chce sie upewnic czy to napewno Jasper?
     
  19. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach masz S/N - porównaj sobie z tą z obudowy
     
  21. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz zasilacz 150W to wiesz co masz :) bo Falcon i starsze nie ruszą na nim oraz sprawdz to co podał Pablooo88 i po kłopocie
     
Wczytywanie...

Poleć forum