1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 na monitorze, czy będzie działał na moim??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wwwsewe1212, Marzec 11, 2011.

  1. wwwsewe1212

    wwwsewe1212 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześc mam pytanie bo zamieżam sobie kupić XBOXA 360 i chciałbym podłączyć go do monitora Samsung SyncMaster920n (64.0kHz ,60Hz PP 1280x1024) i czy bedzie dobrze xbox funkcjonował na tym monitorze i jak podłączyć xbox360 do monitora?? prosze o odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak bedzie działał z tym monitorem poprzez kabel VGA
    i uzyskasz swoją maxymalną rozdzielczość jaką potrafi wyświetlić twój monitor


    [​IMG]
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ciekawą opcją jest KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT za 35 zł idzie kupić. Tylko dźwięku nie będziesz miał. Dodam że jakość obrazu będzie słaba ale połączenie uzyskasz:D
    Fajną opcją jest też monitor z funkcją telewizora który generuje super jakość obrazu + przeciętny dźwięk za niewielkie pieniądze. Z takim monitorem łączysz się kablem HD. Ale to już nie w temacie bo Ciebie intersuje połączenie z monitorem crc.
    Pozdrawiam
     
  5. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kabel vga jak wyżej daje świetną jakość obrazu i masz dźwięk poprzez wyjścia rca
     
  6. Colorowy

    Colorowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JG
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Tak ale to wymaga "przerobienia" kabla. Tzn ja tylko tak to widzę więc wybór należy do Ciebie
     
Wczytywanie...

Poleć forum