1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 napęd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szlapa, Kwiecień 19, 2014.

  1. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mój xbox 360 nie czyta płyt jest nieprzerobiony gry wszystkie oryginalne. Co będzie lepsze kupno nowego napędu czy wymiana lasera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Podaj model i datę wyprodukowania
     
  4. RGHmc

    RGHmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dobczyce
    jak grasz offline, to najbardziej ci się rgh opłaci. A co do napędu to nie wiadomo co się zepsuło, bo nie opisałem w ogóle jakie są objawy .
     
  5. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Orginalny laser, jak masz kupować laser chińskiej podróby to cały napęd. I zależy o jakim napędzie i do jakiej konsoli mówimy.
     
  6. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdzie znajdę jaki to model i datę wyprodukowania ?
     
  7. RGHmc

    RGHmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dobczyce
    z tyłu konsoli masz na naklejce wszystko
     
  8. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podać mam model konsoli czy napędu?
     
  9. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Model konsoli to xbox 360 Arcade data wyprodukowania to 2009-07-10
     
  10. Pilot555

    Pilot555 Banned

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    177
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja za swój napęd (nowy napęd) dałem 200 zł i się opłacało
     
  11. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mogę dać napęd od innego xboxa ?
     
  12. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Możesz, ale musisz wyciągnąć klucz z tego co masz i wgrać go do nowego.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  13. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A da się jakoś inaczej żeby napęd był nowy albo laser bez tego klucza ?
     
  14. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Słyszałem, że jak samą mechanike wymienisz będzie działać. Ale to chyba fake.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  15. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro padł Ci laser to go wymień i tyle. Po co wymieniać cały napęd ?
     
  16. szlapa

    szlapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo myślałem że jak dam nowy napęd to będzie działać i nie trzeba będzie się trzeba bawić. A jak dam do serwisu i wymienią to będzie działać ?
     
  17. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No logiczne, że jak oddasz do serwisu i zrobią to będzie działać :)
     
  18. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Jak wgrają klucz to tak. Ale za coś im płacisz. Jak się znają to zrobią tak jak trzeba.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  19. marcin-25

    marcin-25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  20. loot2012

    loot2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ja tam podkrecilem sobie laser sam zaoszczędziłem 50 zl i smigaja mi gry elegancko. Teraz gram z dysku i czyta mi za 1 razem. Jak grasz z napędu w gry strasznie go psujesz ;)

    Tapnięte z przed xboxa przez Neo V :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum