1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 nie chce dzialac

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bodziek93, Styczeń 4, 2011.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema, ostatnio na sylwester wzialem dysk do kolegi od xboxa 360, po powrocie podpialem go do siebie i ogladnalem na ixie film, wszystko dzialalo. Dzisiaj odpalam ixa bo chcialem sobie zagrac, a tu konsola sie nie wlacza. Pojawia sie calkiem przed wlaczeniem szary taki ekran, taki sniezek. I sniezy i snieży tak cały czas. Mieliscie cos takiego? Ja mam to pierwszy raz. Z kablem hd jest wszystko w porzadku bo mam 2, podpialem na chwle drugi od tekodera co dziala na 100% i bylo to samo. Co robic dodam ze nie swieca sie diody na czerwono :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Naprawde sorry ze post pod postem, ale nie wiem czemu, lecz gdy edytuje to nie chce mi sie wyslac, pasek sie laduje i laduje az w koncu wywala strone. Dodam ze na zwyklych kablach mi dziala, to moze byc cos z konsola, ale co bo dzialalo i nic nie bylo ruszane.
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    potr HDMI się popsuł.
     
  5. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tez mi sie tak wydaje ... :D Rozmawialem ze specjalista powiedzial ze to rpawdopodobnie uklad Hana czy jakos tak, mozecie cos o tym wiecej ?
     
  6. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz zepsute wejście HDMI
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Spróbuj podpiąć konsole przez inny kabel jak wstanie to wróć do HDMI. Był już podobny temat kiedyś na forum i wszystko działało. Jak nie ruszy to masz w 99% uszkodzony port HDMI.
     
Wczytywanie...

Poleć forum