1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 nie chce sie właczyc.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid1463, Marzec 24, 2014.

  1. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkim otoz mam problem z moim rgh od jakiegos czasu xbox nie chce sie właczyc. Słychac jak czip chce sie właczyc i nic pozatym słychac tylko dźwiek właczajacego sie czipa i tak ciagle, nic sie nie dzieje nawet po godzinie czasu. po odłaczeniu dysku rownierz to samo prosze o pomoc i rady. jakbyscie czegos nie rozumieli postaram sie wytłumaczyc na tyle ile jestem w stanie z gory dzieki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wizyta w serwisie moim zdaniem. Fachowiec obluka i bedziesz wiedział ocb.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najczesciej jest to poprawa ułożenia przewodów, lub wymiana na inny chp
     
  5. dawid1463

    dawid1463 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te poprawne ułozenie przewodow to tak dokładniej jakby mozna było ? chciałbym pojsc z nim do serwisu ale niestety niemam jak bo jestem w holandi i probuje jakos sam to zrobic, jak macie pomysły jakies to prosze o pomoc.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    najłatwiej by było jakbyś zrobił zdjęcie płyty głównej z obu stron bo ciężko cokolwiek stwierdzić
    no i jeśli nie masz umiejętności lutowniczych to może być kłopot.
     
  7. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wrzuc oryginalny NAND.
     
  8. gibix

    gibix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez serwisu sie nie obejdzie. najwidoczniej usterka okablowania.
     
  9. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Pewnie RGH robione na chińskim klonie i padł chip. Ja dobry serwis ci to robił to kable napewno zabezpieczył. Jak ja robie RGH to dbam takie szczegòły jak kable i robie na orginałkach i dlatego zero zwrotòw od klientòw.

    Wysłane z mojego B943 przy użyciu Tapatalka
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A jakie to sa wedlug ciebie oryginalne ?? Tak wiem reklama dzwignia handlu

    Co do tematu, kolego jak dasz rade to rozbierz konsolke i zobacz bo moze ktorys przewod sie przetarł i byc moze dasz rade samemu to zmienic..

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Wiadomo teraz wszystko jest robione w chinach ale ja staram się kupować u oficialnych sprzedawcow TX.
    Dobra wracamy do tematu. Ja bym sprawdził połączenia multimeterm raczej zimne luty mogą być.

    Wysłane z mojego B943 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum