1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 nie czyta płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pablo987, Luty 1, 2011.

  1. pablo987

    pablo987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam taki problem, otóż wczoraj byłem przerobić mojego nowo kupionego Xboxa(używany) na LT+ . Przed przeróbką konsola czytała normalnie płyty. A po przeróbce żadnej. Ani muzyka, gry ani filmy, nic. Jaka może być tego przyczyna? Jak można na to zaradzić? Z góry dzięki za pomoc.
    Pzdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    zgłoś się do tego typa, może ci napęd zepsuł
     
  4. pablo987

    pablo987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że on wraca z urlopu dopiero za tydzień :/ . Czy jest to poważna usterka?
     
  5. pablo987

    pablo987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mógłbym sam spróbować to naprawić? Jeżeli tak to w jaki sposób?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak nie czyta ci nic a dziala (tzn otwiera sie tacka) to pewnie ci kabla nie podlaczyl
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    albo wgral lt+ ale z ( nie daj boże ) złym kluczem.......................................
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ze zlym kluczem czytal by filmy i muzyke
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    fakt.....tu masz racje......to może niech rozbierze konsole i zobaczy czy kable są podłaczone......
     
  10. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chce zakladac nowego tematu a mam pochodne pytanko. czy jak wypalam plyte verbatim z predkoscia 4x i mi nie czyta plytki to jesli wypale z 2,4x to istnieje ,prawdopodobienstwo ze zacznie mi czytac? bo xbox jest stosunkowo dosc nowy, przerobilem niedawno, wczesniej gry chodzily z dysku, wiec troche lipa jesli juz trzeba by bylo podkjrecac go ;/
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    powinien czytać.......może źle spatchowana gra.....
     
  12. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Tak jest takie prawdopodobieństwo ;)
     
  13. pablo987

    pablo987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyjąłem napęd i te 2 kable co są do niego podłączone siedzą na miejscu.
     
  14. pablo987

    pablo987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakieś pomysły? :/
     
  15. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    Skoro kable są podpięte i dalej nie działa to zaczekaj aż wróci ten gość co ci przerabiał...
    i opowiedz mu swój problem.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a może uwalił mu laser???????????................co o tym myślicie.........
     
  17. crisss

    crisss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie mam problem konsola przerobiona za 120 zl przez 4 dni pieknie cvzytala gry piraty ale dzisiaj wyskakuje napis w kilku jezykach zeby zagrac to wluz plyte i oco tu chodzi konsola niebyla podl;aczona do netu
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Gruba czy slim?

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pablo to laser, kolega wyzej ciezko powiedziec jak naped dzialal to flash na pewno dobrze zrobiony. Wsadz oryginal jak bedzie to samo to znaczy ze naped swiruje.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  20. crisss

    crisss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    slim
     
  21. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wyżej, wsadź jak masz jakąś oryginalną grę i zobaczjak się bedzie zachowywać, mi osobiście przy tekście "otwórz napęd" pomogła kalibracja napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum