1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360- nie działają nowsze gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wozek, Lipiec 31, 2011.

  1. wozek

    wozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem nowym uzytkownikiem forum. xboxa 360 posiadam od 4 lat (wersja arcade) ale 2 lata temu zdecydowalem sie na flash, nie mam pojecia co to za przerobka ani jaki mam naped. Jak mam to sprawdzic? Obecnie nie moge odpalic nowych gier, probowalem Mortal Kombat i Shadows of the Damned- po wlozeniu nagranej plyty pisze ze musze zaktualizowac dashboard, aktualizacja rozpoczyna sie po czym pojawia sie komunikat, ze plyta jest porysowana lub zabrudzona i nie mozna odczytac z niej danych. Gre nagrywalem w wave2 bo ten format odczytuje moja konsola i sama plyta nagrana jest prawidlowo. Co potrzebuje do odpalania nowszych tytulow?

    Interesuje mnie takze sprawa AP25- co potrzeba do odpalania gier z tym zabezpieczeniem.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na dniach pojawi się przeróka z numerkiem lt 1.91
    Udaj się z konsolą do kogoś kto się na tym zna i ci przerobi napęd za 50-70zł. Gry wtedy będą ci działać wszystkie
     
  4. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Lub poszukaj dasha w wersji 12.. i wgraj przez pendrive bo wersja 13... usuwa przeróbke
    Dash z płyty się nie chce zainstalować bo zmieniałeś wave w obrazie
     
  5. wozek

    wozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za szybkie odpowiedzi. Czy na forum znajduje sie jakis opis jak wgrywa sie dash z pendrive i skad taki dashboard pobrac?
     
  6. Zulu Gula

    Zulu Gula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wpierw sprawdz jaki masz dashbord, W ustawieniach konsoli jest taka zakładka jak "Dane systemowe" tam jest numerek pozniej wchodzisz na stronke Dashboard Updates i wyszujesz o takim numerku jaki masz aktualnie. sciagasz rozpakowujesz sobie na pendrive'a i wkladasz do konsoli poprzez usb konsola zapyta cie czy zaktualizowac potwierdzisz i powinno byc ok. (w trakcie operacji wyjmij plytke z napedu).
     
  7. wozek

    wozek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzilem, mam dash 2.0.12 cos tam:p. Czyli taki mam sciagnac z sieci na pen drive?
     
  8. piotrogrom

    piotrogrom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakby zgrać z pliku iso przed przerobieniem na wav 3 i zaktualizować przez usb

    // jak masz pytanie sformułuj swoje pytanie i załóż osobny temat lub użyj opcji ''szukaj''
    kolejne takie pytanie nie mające związku z tematem będzie uznane za spam i karane!

    #jakubkameleon
     
Wczytywanie...

Poleć forum