1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 nie działaja porty USB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez edenek, Wrzesień 15, 2010.

  1. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Spotkał się ktoś z takim problemem ? Wszystko działa tylko nie wykrywa pamięci masowej podłączanej to portów USB (wcześniej działało na tych samych urządzeniach; aparat fotograficzny, pen, telefon komórkowy).
    Dodam że udało mi się aktualizować dash'a(co dziwne z pen drive:) ale nadal w dashboard'zie nie wykrywa mi tych urządzeń.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Pamięć musi mieć więcej niż 1GB wtedy xbox go wykryje jeśli fon lub pen mają po 512mb to ich nie wykryje ale dasha zaaktulizuje.
    PS:przed aktulizajcą dasha przez pena sformatowałeś go bo jeśli tak to jest on pusty i xbox ma prawo go nie wykryć
     
  4. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    W aparacie mam kartę 2gb i tez nic ...
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sprobuj innego pena. jak masz dash 9199 to sprawdz w ustawieniach pamieci czy go widzi
     
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Ja również przed aktualizacją mogłem podłączać moją nokię e51 i słuchać z niej muzyki, lecz po aktualizacji do 9199 już jej nie czyta:) Takie życie ... :D
     
  7. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    JEŚLI NIE FORMATOWAŁEŚ PENA PRZED AKTULIZACJĄ TO GO TERAZ Z FORMATUJ I SPRÓBUJ JESCZE RAZ PODŁĄCZYĆ GO DO XBOXA.
    Jeśli xbox go nie wykrywa w otdwarzaczu a wykrywa go w USTAWIENIA>>PAMIĘĆ to sformatuj go przez konsolę
    PS:pamiętaj żeby zrobić kopię zapasową plików po z formatowaniu stracisz wszystko
     
  8. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Posiadam dasha 12416, w ustawieniach pamięci również nie widzi. Zaraz sprawdzę na innym penie i napiszę co się dzieje.
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ten dash nie został oficjalnie wydany więc masz jakaś wersje beta
    która wyciekła do neta ,jest ona niedopracowana i nie działa na niej
    miedzy innymi xbox live i porty usb u ciebie :D
    więc musisz czekac ze 2 miesiace na wydanie oficjalnej wersji i powinno być juz dobrze
    a moze będą problemy , kto to wie ? po co to instalowałes ?
     
  10. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Bo przez live i tak nie gram :) jak nie będzie działać wyśle go na gwarancje...
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no moze też byc to usterka portów USB sprzętowa i wtedy tylko gwarancja
    ale czy ci ja uwzglednią ,jak instalowałeś jakieś bety - tego nie wiem...
     
  12. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    jak wyjdzie ten nowy dash oficjalnie to i tak konsola ci się już nie zaaktulizuje musisz czekać na jeszcze nowszego dasha od tego do kinecta ale kiedy on będzie nie wiadomo.No chyba że odeślesz konsolę do naprawy wtedy wgrają dasha 9199 i jeśli to wina portów USB to je naprawią
     
  13. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Sformatowałem pena i wszystko działa ale aparatu i telefonu dalej nie widzi:)
     
  14. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    to fona i aparat też sformatuj,tylko nie zapomnij zrobić kopie zapasowe plików
     
Wczytywanie...

Poleć forum