1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 nie łączy się z padem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wnyku, Wrzesień 30, 2010.

  1. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej! Mam problem z konsolą a wygląda on następująco.:( Gdy uruchamiam konsole za pomocą pada ("X") konsola się włącza ale nie widzi pada. próbowałem nie raz wyszkukać urządzenia za pomocą przycisku na konsoli i padzie ale nic nie skutkuje. Wymieniłem baterie próbowałem na 2 padach. Kosola wykrywa pada po następującym systemie: Włączam konsole padem(nie widzi go) wyłanczam konsole przyciskiem na kosoli wyciągam wtyczke z prądu wkładam jeszcze raz i odpalam z pada i już jest git. Już normalnie mnie krew zalewa bo nie wiem co jest :( pomocy!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pada Ci moduł RF (od padów, włączania/wył konsoli). Ja za wymianę płaciłem 50zł albo 70zł nie pamiętam dokładnie, bo robili mi to rok temu na poprzednim xboxie.
     
  4. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a można go jakoś zregenerować? i ten moduł padł z mojej winy? jak tak to dlaczego
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pech i tyle. daj na gwarancje.
     
  6. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej właśnie ostatnio wymieniłem Moduł RF chwile było ok i dalej jest to samo co przed wymianią. Może to nie wina modułu?
     
  8. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja tak mialem i zmienilem plecaczek od baterii i dziala teraz :D
     
  9. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie to nic nie dało :D
     
  10. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Sprawdź innego pada u siebie i swojego u kogoś innego...
     
  11. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już wypróbowałem(mam dwa pady), Do zamknięcia( bo i tak nikt nie jest w stanie mi pomóc)
     
Wczytywanie...

Poleć forum