1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 nie widzi serverow

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez siabuba121, Listopad 22, 2010.

  1. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z xlink konfigurowalem wszystko wedlug Instalacja i konfiguracja XLink Kai dla XBoX 360
    Problem polega na tym ze ju znie wiem co zrobic porty sa otwarte pisze ze recharchable yes xboxowi zmienilem mac
    a on dalej jak wchodze w arene nie pokazuje zadnego serva w system link prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a jak weszles na kai to pytałeś czy ktoś postawił hosta czyli serwer w danej grze co cie interesuje bo jak nikt nie postawił hosta to nie będzie go
    http://www.myxlink.pl/forum/index.php
     
  5. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    kliknij na taką ikonke kwadratową i dopiero pokaże Ci userów którzy są na tym serwie to raz a dwa napisz na czacie.
     
  6. Bart!

    Bart! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    i kai widzi konsole? masz jej adres mac w programie?

    a co do hostów to wejdz do węgrów to u nich zawsze coś stoi i bedziesz widział wtedy serwa :)
     
  7. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    problem rozwiązałem sam temat do zamkniecia
     
  8. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Powiedz jak rozwiązałeś ,bo znajomy ma ten sam problem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum