1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 nie włancza sie .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez julek199, Maj 15, 2011.

  1. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    mam taki problem z moim Xbox 360 jasper arcade po przyciśnięciu przycisku Power na xbox nic się nie dzieje konsloa sie nie włancza tylko na zasilaczu pali sie czerwona dioda .proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    zasilacz do wymiany.
     
  4. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Z tego co wiem to da rade zasilacz od m$ wyciągnąć bez oddawania starego, więc telefon i za tydzien-2 będziesz miał zasilacz :D
     
  5. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale podłączyłem inny zasilacz i to samo
     
  6. fruugat

    fruugat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zasilacz do wymiany. :eek:
     
  7. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale który bo słyszałem ze są dwa
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jest jeden zasilacz :) Sprawdź okablowanie jak nie pomoże zasilacz do wymiany :)
     
  9. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale sprawdzałen na dobrym zasilaczy i nic nie dało
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    A spróbuj włączyć konsolę padem.
     
  11. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    okablowanie, gniazdo zasilania w konsoli. sprawdź to. w najgorszym wypadku zjarała się płyta główna (chociaż wątpie). a jak X jest wyłączony to jaki jest kolor lampki na zasilaczu? też czerwony?
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    albo poszedł bezpiecznik
     
  13. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlacz zasilacz bezposrednio do gniazdka bez zadnych zlodziejek paneli czy czegos spruboj w paru ....
     
  14. Konstanty Pendrive

    Konstanty Pendrive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    YYYYYY, AHA.
    Zobacz jaki masz kolor lampki na zasilaczu gdy nie jest podłączony do xboxa
     
  15. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Idź do sąsiada albo wymień elektrykę w domu albo idź do elektrowni i tam szukaj pomocy bo może za małe ciśnienie w gniazdku masz. :D
     
  16. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na wlasnym przykladzie to pisalem. po zakupie xa mialem podlaczenie gniazdko do tego panel 5 i 2 zlodziejeczki czyli wszytkich otworkow bylo 9 po podlaczeniu xa wystapil mi taki blad ze sie nie chcial ruszyc po podlaczeniu do bezposrednio gniazdka ruszyl... wina elektyki w domu to nie byla gdyz jest zrobiona niedawno. i w gniazdku nie ma cisnienia laki ale uznam ze to przejezyczenie..
     
Wczytywanie...

Poleć forum